Adobe Flash Player

Autor: Dorian Prodan 13.05.2014
Adobe Flash Player este un plugin gratuit pentru download, necesar pentru redarea de conţinut multimedia în paginile web pe care le vizităm.

Adobe Flash Player este un plugin gratuit pentru download, necesar pentru redarea de conţinut multimedia în paginile web pe care le vizităm.

Deşi în prezent există şi alte tehnologii alternative, mai sigure şi mai eficiente, Adobe Flash Player rămâne o componentă necesară pentru orice web browser, fără de care nu avem acces la anumite jocuri online, clipuri video şi elemente multimedia incluse în paginile web.

Iată care sunt principalele facilităţi oferite de Adobe Flash Player:

  • Suport pentru streaming video în paginile web pe care le vizităm
  • Redarea fluidă a clipurilor video, inclusiv filme HD, folosind capabilităţile de accelerare hardware oferite de GPU
  • Redarea fluidă a elementelor de grafică 3D, vector şi raster, apelând capabilităţile de accelerare 3D oferite de GPU
  • Acces la o gamă variată de jocuri online ce folosesc tehnologiile Adobe Flash

La instalare, Adobe Flash Player este adăugat automat ca plugin pentru browser-ul web detectat în calculator, urmând să fie activat automat ori de câte ori vizităm o pagină care necesită tehnologiile Adobe Flash.

Disponibil gratuit pentru download, Adobe Flash Player este compatibil cu toate versiunile Internet Explorer (6.0 sau mai nou), Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera şi Safari. Web browser-ul Chrome include propria versiune Adobe Flash, adaptată pentru a funcţiona în mediul sandbox securizat oferit de web browser, mai sigură decât versiunea Adobe Flash Player 13 oferită aici pentru download.