Acer prezintă noi proiectoare Home Cinema şi monitorul ProDesigner PE320QK, adresat profesioniştilor creativi

03.05.2017
Acer prezintă noi proiectoare Home Cinema şi monitorul ProDesigner PE320QK, adresat profesioniştilor creativi

Acer completează oferta de videoproiectoare cu două noi modele adresate entuziaştilor Home Cinema.

Acer H7850 şi V7850 pot proiecta imagini cu diagonală de până la 120” (3 metri) folosind rezoluţie 4K. Ambele dispozitive sunt compatibile HDR (High Dynamic Range) şi includ tehnologie TI XPR, fiind capabile să reproducă o gamă dinamică mai mare de luminozitate şi contrast extins, decât întâlnim la proiectoarele clasice.

Ambele proiectoare oferă un raport de contrast DynamicBlack până la 1.000.000:1, obţinută cu ajutorul unor tehnici de analiză cadru-cu-cadru a fluxului video şi reglarea dinamică a puterii lămpii, pentru optimizarea nivelului de negru.

Acer H7850 poate atinge o luminozitate de până la 3.000 de lumeni şi este certificat conform standardului Rec. 709 şi Rec. 2020, respectând intenţiile directorului de film în ce priveşte reprezentarea fidelă a nuanţelor de culoare din producţiile de cinema. Modelul H7850 a fost premiat cu Red Dot Award: Product Design 2017, pentru designul elegant şi modern.

Ambele proiectoare includ funcţia Acer ExtremeECO de economisire a energiei, care poate reduce consumul de energie cu până la 70%, prelungind astfel durata de viaţă a lămpii cu până la 15.000 de ore.

Monitorul Acer ProDesigner PE320QK pune la dispoziţie un ecran de 32” suportând rezoluţia 3840×2160 pixeli (4K), optimizat pentru reprezentarea fidelă a nuanţelor de culoare (valoare Delta E

Carcasa cu design ZeroFrame elimină rama ecranului, îmbunătăţind ergonomia şi aspectul produsului prin adăugarea unei note de modernitate la birou. În lateralul carcasei găsim şi un port USB-C reversibil pentru conectarea şi încărcarea cu dispozitivelor, capabil să livreze o putere de până la 85W.

Noile produse Acer au fost lansate la evenimentul de presă next@acer, ce a avut loc la New York în data de 27 aprilie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult