BenQ a lansat proiectorul „all-in-one” TH670 în România

15.12.2015
BenQ a lansat proiectorul „all-in-one” TH670 în România

BenQ a lansat pe piaţa locală un nou proiector DLP „all-in-one”, destinat atât consumatorilor de rând, cât şi mediului corporate, numit TH670. Acest model ar trebui să fie bun la toate, fiind indicat atât pentru entertainment precum filme şi jocuri video, cât şi pentru prezentări. De asemenea, multitudinea de port-uri şi integrarea multor standarde de conectare ar trebui să asigure compatibilitatea cu o plajă largă de dispozitive.

TH670 vine cu o serie de specificaţii atrăgătoare. Vorbim despre un proiector cu rezoluţie Full HD (1920 x 1080 pixeli), a cărui putere de 3000 ANSI lumeni şi contrast 10.000:1 ar trebui să ofere imagini bine definite în majoritatea situaţiilor de utilizare. Proiectorul integrează şi un sistem audio de 10 W pentru redarea sunetului, sursele putând fi atât dispozitivele conectate HDMI, cât şi cele conectate cu jack de 3,5 mm precum un telefon, sau un microfon. Alături de aceste două porturi, TH670 de la BenQ vine şi cu o mufă USB Type-A clasică capabilă să alimenteze dispozitive care consumă până la 1,5 A. proiectorul vine şi cu compatibilitate Qcast HDMI WiFi pentru conectare rapidă la dispozitive fără cablu.

Proiectorul poate afişa chiar şi materiale video 3D în diferite formate. Există compatibilitate cu metodele de redare 3D field-sequential, 3D frame packing, 3d top-and-bottom şi 3D side-by-side. Sursele pentru clipuri video 3D trebuie neapărat conectate prin HDMI pentru a asigura lăţimea de bandă necesară.

Noul proiector este bazat pe tehnologia DLP, cu lampă recomandată pentru 10.000 de ore de funcţionare. BenQ TH670 cântăreşte 3 kilograme şi este disponibil în oferta distribuitorilor locali la preţul de 3.299 lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult