Avatare – poze avatar pe toate gusturile. Avatare haioase

25.06.2008
Avatare - poze avatar pe toate gusturile. Avatare haioase

Copiii în special, dar nu doar ei, sunt mari fani ai avatarurilor şi de aceea sunt mai mereu în căutare de poze pentru avatar. Fie ca este vorba de messenger sau de vreun forum, dacă nu ai o poză sau un avatar eşti deja deomdat. Poze pentru avatar se găsesc din belşug pe net. Nu trebuie decât să cauţi. Însă te voi scuti de efortul căutării şi-ţi voi prezenta câteva dintre cele mai importante surse de poze pentru avatar.

Avatarity

http://www.avatarity.com

Pe Avatarity găseşti poze pentru avatar în număr mare. Deja redimensionate pentru a se potrivi pe messenger sau forumuri, pozele pentru avatar de pe Avatarity sunt organizate pe categorii: animale, televiziune, personalităţi, muzică, jocuri, mâncare etc.

Avatarity

Allavatars

http://www.allavatars.com

La fel ca şi Avatarity, pozele pentru avatar de pe Allavatars sunt organizate frumos, pe categorii. Ceea ce diferenţiază Allavatars de alte site-uri asemănătoare este simţul artistic destul de ridicat al multora dintre imaginile pe care le găseşti aici.

Avatarhell

http://www.avatarhell.com

Deşi îmi scapă motivul pentru care acest site este Iadul avatarurilor, Avatarhell se poate lăuda cu peste 5.000 poze pentru avatar. Calitatea acestora lasă însă destul de mult de dorit, vei avea de căutat mult până vei găsi un avatar decent.

Beyondavatars

http://www.beyondavatars.com

Când calitatea suferă, măcar cantitatea trebuie să se facă remarcată. Acesta este şi cazul lui Beyondavatars care stochează peste 10 mii de poze pentru avatar.

MSN Avatar

http://www.msnavatar.net

Nu te lăsa păcălit de numele acestui site. Avatarele nu sunt doar pentru MSN Messenger, se potrivesc ca dimensiune pe forumuri, Yahoo Messenger, Google Talk şi altele.

MSN Avatar

Acestea sunt doar câteva dintre site-urile pe care găseşti poze pentru avata. Dacă nu-ţi sunt suficiente poţi oricând să cauţi mai multe pe Google unde vei găsi sute de astfel de site-uri, unele mai bune, altele mai slabe.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News