Facebook Stickers, acum permise şi în listele de comentarii

14.10.2014
Facebook Stickers, acum permise şi în listele de comentarii

După ce au luat cu asalt web chat-ul de pe Facebook şi aplicaţia pentru dispozitive mobile, emoticoanele gigant cunoscute sub denumirea Facebook Stickers sunt de acum permise şi în listele de comentarii ataşate în dreptul postărilor din reţeaua de socializare.

Altfel spus, timeline-ul, postările de grup şi evenimente vor deveni mult mai colorate, utilizatorii având posibilitatea să-şi exprime starea de spirit folosind şi mai puţine cuvinte, substituind descrierile în formă text cu miniaturi reprezentative. Miniaturile Facebook Stickers sunt inserate alegând dintr-o colecţie standard, care poate fi extinsă achiziţionând contra cost noi pachete de miniaturi.

Alternativ, putem încărca propriile imagini pe care să le inserăm în secţiunea pentru comentarii, dacă dorim să transmite un mesaj sau sentiment anume.

Facebook Stickers, acum permise şi în listele de comentarii

Modificările aduse listei pentru comentarii sunt vizibile atât din interfaţa web a reţelei de socializare, cât şi din aplicaţia Facebook pentru dispozitive mobile.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult