Google oferă turul virtual al celor 12 stadioane din Brazilia unde se joacă Cupa Mondială 2014

Google oferă turul virtual al celor 12 stadioane din Brazilia unde se joacă Cupa Mondială 2014

Cu mai puţin de o săptămână rămasă până la startul primului meci, Google ne invită să explorăm cele 12 stadioane unde se va desfăşura Cupa Mondială 2014, luând parte la turul virtual oferit prin serviciul Street View.

În afară de imaginile disponibile cu interiorul stadioanelor, camerele Google Street View au surprins zone turistice din apropiere şi locaţii faimoase din Brazilia, cum ar fi parcul naţional Iguaçu şi ruinele edificiului St. Michael of the Missions, inclus în patrimoniul Unesco.

Potrivit Google, Street View conţine acum imagini din sute de locaţii de pe tot teritoriul Braziliei, la care se adaugă conţinut şi din alte ţări din America Centrală şi de Sud, cum ar fi Peru, Chile, Columbia şi Mexic.

 

Comparate cu imaginile care vor putea fi admirate în timpul transmisiunilor televizate, colecţia de tururi virtuale cu interiorul şi exteriorul stadioanelor pentru Cupa Mondială 2014 au avantajul de a fi complet interactive, exploratorii având posibilitatea să se deplaseze în voie şi să modifice perspectiva din care privesc, senzaţia de profunzime şi dimensiunea acestor construcţii fiind mult mai uşor de perceput.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult