ICEEFEST. Dragoş Stanca: S-ar putea sa devii irelevant în jobul pe care îl ai dacă nu eşti la curent cu ultimele tendinţe în tehnologie

Ediţia din acest an a Iceefest a fost mai mare şi a abordat mai multe teme majore de interes decât cea de anul trecut. La Iceefest 2016 au fost dezbătute în premieră două subiecte „fierbinţi” ale momentului: realitatea augmentată şi realitatea virtuală. Au fost păstrate, însă, temele de interes tradiţionale, potrivit lui Dragoş Stanca, fondatorul Iceefest, precum creativitatea, comerţul electronic, inovaţia, startup-urile şi noile modele de business. 
 
Întrebat cui se adresează Iceefest, Stanca a spus că în momentul de faţă tehnologia şi internetul influenţează toate domeniile, fie că este vorba de industria hotelieră, transportul urban sau jurnalismul. Fondatorul Iceefest crede că oameni riscă să devină irelevanţi la jobul pe care îl au dacă nu sunt la curent cu ultimele tendinţe în tehnologie. „Avem cazuri de meserii care dispar, avem oameni care nu mai sunt competenţi la muncă pentru că nu înţeleg toată nebunia tehnologică din jurul lor”, a declarat Stanca. 
 
 
Mai este dezvoltarea de aplicaţii o afacere profitabilă, mai sunt startup-urile un subiect fierbinte, pot publisherii să câştige bătălia cu adblocker-ele? Găsiţi răspunsurile oferite de Dragoş Stanca la aceste întrebări în clipul video ataşat.