Instagram adaugă suport pentru stickere şi funcţie One tap video recording la folosirea modului Stories

Autor: Aurelian Mihai 21.12.2016
Instagram adaugă suport pentru stickere şi funcţie One tap video recording la folosirea modului Stories

Urmând măsurii simulare luate pentru reţeaua Facebook, Instagram primeşte suport pentru aplicarea de stickere pe imaginile obţinute cu ajutorul camerei foto, administratorii reţelei copiind astfel una dintre funcţiile cele mai apreciate de utilizatorii Snaphat.

 De acum, utilizatorii pot folosi stickere pentru a ilustra povestirile create cu funcţia Stories şi desena direct pe imagine. Seturile de stickere disponibile variază în funcţie de locaţie, perioada din an şi condiţiile de vreme. Miniaturile selectate pot fi redimensionate şi suprapuse oriunde pe imaginea originală, împreună cu descrieri text şi alte etichete, cum ar fi ora şi locaţia unde a fost obţinută.

Denumită „Hands-Free” noua opţiune permite activarea funcţiei de captură video cu o singură atingere pe ecran, clipul rezultat fiind disponibil imediat pentru distribuire pe Instagram.

Parte din versiunea 10.3 a aplicaţiei Instagram, noile funcţii sunt disponibile atât pentru utilizatorii dispozitivelor cu sistem Android, cât şi iOS.