O tânără mamă a comandat pe Amazon o bijuterie de corp, dar a primit ceva total neaşteptat

Noeleen Green, o britanică în vârstă de 28 de ani, a comandat pe Amazon o bijuterie de corp (mai precis un accesoriu pentru buric), dar compania i-a livrat, după cinci săptămâni, o jucărie sexuală numită „Vaginal intercourse anal sex weapon”. 
 
Green, mamă a doi copii, a intrat apoi pe pagina de Facebook a Amazon UK şi a scris că i s-a livrat produsul greşit. „Am doi copii mici în casă care mă întreabă ce este în colet”, a spus ea.
 
 
Un reprezentant al companiei a înrăutăţit, însă, situaţia, făcând glume de prost gust. „Îmi pot doar imagina cât de cu fundul în sus trebuie să fii. Suntem aici să ajutăm şi vrem să ajungem la fundul acestei probleme. Aţi comandat accesoriul de la un vânzător de pe site-ul nostru? Dacă da, stăm bucuroşi în spatele tău în această problemă”, a scris un administrator, făcând referire la jucăria sexuală. 
 
 
Dialogul a ajuns în presa britanică, iar compania Amazon UK şi-a cerut scuze pentru atitudinea reprezentantului său. Totuşi, Noeleen a rămas cu un gust amar după această experienţă. „Mi-am pierdut încrederea în Amazon şi nu voi mai cumpăra de la ei niciodată”, a declarat ea.