Orange creşte la 500Mbps vitezele în reţeaua 4G+

07.03.2018
Orange creşte la 500Mbps vitezele în reţeaua 4G+

Clienţii Orange din 95 de oraşe din România beneficiază începând de astăzi de viteze crescute în reţeaua 4G+, care pot urca până la 500Mbps în zonele cu acoperire bună. Viteze superioare de până la 900Mbps pot fi testate în reţeaua comercială din smart shop-uri Orange din Bucureşti (Europe House), Iaşi şi Cluj-Napoca, precum şi în Impact Hub Bucureşti prin intermediul terminalelor compatibile.

Performanţele oferite sunt rezultatul unui proces de dezvoltare a reţelei 4G+ a Orange. Astfel, în zonele cu acoperire 4G în care viteza maximă era de până la 150Mbps, aceasta creşte până la 200Mbps. Zonele cu acoperire 4G+, cu viteze de până la 375 Mbps, vor beneficia acum de viteze de download de până la 500 Mbps.

De asemenea, Orange a demonstrat  potenţialul reţelei 4G+, ajungând la viteze comerciale de până la 900Mbps, folosind terminale Samsung Galaxy S9 şi tehnologia existentă de reţea radio, furnizată de Huawei.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult