Pe durata epidemiei COVID-19, Tinder oferă gratuit Passport, opţiunea care îţi permite să flirtezi cu oricine din lume

Autor: Aurelian Mihai 23.03.2020
Pe durata epidemiei COVID-19, Tinder oferă gratuit Passport, opţiunea care îţi permite să flirtezi cu oricine din lume

Într-o recunoaştere a faptului că sub carantină generalizată, conexiunile făcute prin reţelele de dating tind să rămână în mediul virtual, administratorii Tinder au decis să ofere gratuit utilizatorilor posibilitatea să descopere şi persoane din afara propriei regiuni geografice, eventualele relaţii începute de la mare distanţă putând fi dezvoltate mai târziu.

Activată gratuit până pe data de 30 aprilie, opţiunea Passport rezervată în mod normal pachetelor Tinder Gold sau Tinder Plus permite plasarea „acului” pe orice oraş sau locaţie de pe hartă, pentru a vizualiza şi încerca potriviri cu utilizatorii Tinder din zona respectivă.

Separat, administratorul Tinder lansează şi o opţiune pentru live stream pe serviciul Plenty of Fish, facilitând  întâlniri virtuale între utilizatorii Tinder. De asemenea, este posibilă  căutarea de live stream-uri şi postarea de comentarii la stream-urile urmărite. Comentariile lăsate pot evolua în sesiuni de mesaje private.

În mod clar, distanţarea socială impusă pentru a limita răspândirea COVID-19 lasă oameni din lumea întreagă într-o stare de izolare şi singurătate apăsătoare. Însă acestea sunt condiţii perfecte pentru datingul la distanţă, vizând descoperirea de parteneri pentru conversaţie şi mai târziu, întâlnirile faţă-în-faţă, după ce epidemia va fi depăşită.

 

Tags: