Tinder introduce Swipe Surge, o funcţie care te alertează dacă în preajma ta este activitate neobişnuit de mare pe Tinder

15.11.2018
Tinder introduce Swipe Surge, o funcţie care te alertează dacă în preajma ta este activitate neobişnuit de mare pe Tinder

Vizitatorii anumitor hoteluri, destinaţii de vacanţă şi participanţii la evenimente care adună un număr mare de oameni, vor avea un ajutor în plus la găsirea locaţiilor în care se adună utilizatori ai aplicaţiei Tinder.

Concret, oricând este detectată activitate neobişnuit de mare pe Tinder din partea unui grup de utilizatori concentrat într-o zonă restrânsă, aplicaţia va emite o alertă Swipe Surge, în ideea de a atrage în zona cu „distracţie” şi alte persoane aflate în apropiere.

Pentru a primi alertele de activitate crescută în vecinătate, utilizatorii trebuie doar să aibă activate notificările push, acestea apărând pe telefon chiar dacă aplicaţia Tinder este oprită.

Cei care optează pentru alertele Swipe Surge vor avea profilul de utilizator imediat promovat în fruntea listei de căutări, beneficiu rezervat în mod normal doar celor care optează pentru serviciul Tinder Plus sau Gold, disponibil contracost.

Potrivit explicaţiilor furnizate de administratorii reţelei de socializare, pentru ca o alertă Swipe Surge să fie declanşată este nevoie ca activitatea pe Tinder să fie de 15x mai mare decât în mod obişnuit. Într-o astfel de situaţie, şansele pentru potriviri reuşite cresc şi cu 250%.

Momentan, Tinder testează alertele Swipe Surge cu utilizatori ai platformei Apple iOS şi doar în „anumite” oraşe, funcţionalitatea urmând să fie extinsă treptat.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult