Top 10 pagini funny pe Facebook

Top 10 pagini funny pe Facebook

Pe lângă funcţia principală de socializare şi comunicare cu prietenii sau familia, Facebook poate fi şi o inepuizabilă sursă de distracţie, dacă ştii unde să cauţi.

Fie că ne-am plictisit de ştirile obişnuite despre criza economică, păţaniile „vedetelor” ce umplu paginile presei mondene, sau doar avem nevoie să ne descreţim puţin frunţile, Facebook este o locaţie sigură unde putem citi un banc bun, sau râde în hohote admirând poze funny răspândite în timp record printre utilizatorii activi.

Din fericire pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi nu este nevoie să facem muncă de detectivi, căutând prin postările încărcate de prieteni. Iată câteva locaţii sigure, de unde ne putem pune la curent cu cele mai noi bancuri, poze funny şi filmuleţe virale răspândite în mediul online:

1. Intitulată „cea mai mare comunitate a consumatorilor şi creatorilor de bancuri de pe Facebook”, pagina de bancuri din cadrul reţelei de socializare se bucură de un număr impresionant de fani, numărând în prezent aproape 550 mii de Like-uri primite de la utilizatori.

Bancuri pe Facebook

Pe lângă obişnuitele bancuri şi glumiţe adăugate aproape la fiecare oră, aici ne putem delecta şi cu ocazionale poze funny sau filmuleţe.

2. Maxim am spus

Maxim am spus, pe Facebook

Pagina de Facebook a website-ului cu acelaşi nume oferă o modalitate rapidă de a fi la curent cu ultimele perle spuse de alţii şi poze funny cu situaţii dintre cele mai neobişnuite.

3. Doza De Râs este o locaţie sigură de unde vă puteţi lua doza zilnică de bancuri. Creaţiile postate de utilizatori dau în general dovadă de un umor de bun gust, şi profită din plin de tematicile bancurilor populare de odinioară.

Doza De Râs pe Facebook

4. Bancuri, Glume & FUN este o locaţie bună pentru amatorii de bancuri fără perdea şi poze funny dintre cele mai diverse. Chiar dacă nu vă pot garanta că veţi râde în hohote la fiecare glumiţă găsită aici, pagina merită cu siguranţă un loc în lista locaţiilor zilnice de vizitat.

Bancuri, Glume & FUN pe Facebook

5. Ilariant, la fel ca şi gazul cu proprietăţi similare, oferă reţeta pentru descreţirea rapidă a până şi celor mai încruntate dintre feţe. În locul bancurilor clasice şi glumiţe nevinovate, aici avem parte de ceea ce poate fi numit umor de calitate, expus în articole destul de lungi şi savuroase.

 Facebook - Ilariant

6. La fel ca şi website-ul cu acelaşi nume, Times New Roman este o pagină Facebook unde suntem trataţi cu replici pline de umor ale ştirilor de zi cu zi, trecute prin filtrul plin de imaginaţie al unor oameni care văd lucrurile pe un ton puţin altfel decât majoritatea.

Times New Roman

7. Pagina de Facebook Tare.ro este prima locaţie unde trebuie să căutăm dacă vrem să fim la curent cu ultimele faze tari ajunse pe net, gafe ale vedetelor sau oameni de rând, accidente spectaculoase şi alte întâmplări surprinse în viaţa de zi cu zi.

Tare.ro pe Facebook

8. Râzi Cu Noi este încă o sursă de bancuri de care nu trebuie să uităm în momentele de plictiseală. Tot aici putem veni şi când simţim nevoia să arătăm prietenilor o poză funny din colecţia proprie, sau un banc bun pe care nu vrem să-l păstrăm doar pentru noi.

Râzi Cu Noi pe Facebook

9. Kamikaze este locaţia unde glumele şi politica se undesc într-un amestec cu efect garantat. Umorul este în general de bun gust şi de natură să-i dezmorţească până şi pe cei mai rigizi dintre cititori.

Revista Kamikaze pe Facebook

10. După cum spune şi numele, Interesant este o pagină adresată amatorilor de situaţii inedite, surprinse în imagini, capturi de ecran sau filmuleţe. Chiar dacă reţeta nu stârneşte întodeauna râsul, locaţia este ideală pentru momentele în care dorim să vedem ceva un pic „altfel”.

Inedit pe Facebook

Acestea sunt doar câteva dintre potenţialele surse de distracţie pe care le poate oferi reţeaua Facebook. Vă invit să descoperiţi şi mai multe locaţii interesante, vizitând secţiunea Discover Facebook Pages din cadrul reţelei de socializare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult