Waze va putea adăuga scurtături Siri, pe dispozitivele cu sistem iOS

13.02.2019
Waze va putea adăuga scurtături Siri, pe dispozitivele cu sistem iOS

Dezvoltatorii Waze au adăugat suport CarPlay încă din luna septembrie, iar acum extind suportul pentru dispozitive iOS oferind posibilitatea de a seta adresa dorită prin simpla rostire a numelui destinaţiei.

Spre exemplu, utilizatorii vor putea solicita asistentului Siri drumul către serviciu, Waze alegând automat traseul potrivit. Utilizatorii vor putea salva scurtături pentru destinaţiile preferate, rostind doar numele acestora atunci când doresc să călătorească într-o locaţie anume.

Beneficiile interacţiunii vocale în timpul navetei de zi cu zi sunt evidente, integrarea serviciilor Waze cu asistentul Siri având numeroase avantaje pentru cei care petrec mult timp la volan, sau doresc să navigheze traficul urban cu cât mai puţine întreruperi.

Din păcate, alte limitări recente cum ar fi restricţia pentru anunţarea limitelor de viteză impusă în anumite regiuni ar putea diminua popularitatea serviciului Waze, preferat în locul unor alternative cum este Apple Maps tocmai pentru modul în care poate oferi informaţii în timp real despre condiţiile de trafic.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult