Windows Store devine Microsoft Store şi primeşte un nou logo

22.09.2017
Windows Store devine Microsoft Store şi primeşte un nou logo

Microsoft a decis să schimbe numele magazinului său de aplicaţii şi să-i dea acestuia un nou logo, preluând astfel identitatea de brand folosită şi cu celelalte magazine retail ale companiei, active în mediul online sau locaţii fizice.

Noul Microsoft Store debutează în cea mai recentă ediţie Windows 10 Release Preview, disponibilă celor înrolaţi în programul de testare Windows Insider. Deocamdată, în afara noului logo nu se fac remarcate alte schimbări la partea de funcţionalitate.

Însă alinierea identităţii Microsoft Store cu cea a altor magazine retail găzduite de compania americană ar putea indica planuri de extindere a catalogului de produse, acoperind şi alte categorii decât software, jocuri, muzică şi conţinut video.

În viitor, utilizatorii Windows 10 ar putea cumpăra din Microsoft Store şi produse hardware, cum ar fi periferice pentru PC şi consola Xbox, tabletele Surface şi alte echipamente.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult