YouTube Music Key: muzică offline şi fără reclame pe mobil

13.11.2014
YouTube Music Key: muzică offline şi fără reclame pe mobil

Google a anunţat în sfârşit serviciul premium YouTube Music Key. După cum ne aşteptam deja, acesta este dedicat celor care vor să asculte muzică prin intermediul serviciului de streaming video, fără să mai fie expuşi la reclame. Evident, compania percepe o taxă pentru asemenea privilegii, însă pachetul de funcţii incluse este foarte atractiv.

YouTube Music Key este disponibil direct din aplicaţia mobilă de YouTube şi oferă acces la întregi albume la calitate mare. Dacă o melodie se găseşte pe YouTube, poate fi ascultată şi prin intermediul Music Key. Avantajul abonamentului este faptul că poţi salva muzica preferată pe dispozitivul mobil, pentru a o asculta chiar şi atunci când nu ai acces la o conexiune de internet.

Ba mai mult, toate playlist-urile deja făcute pe YouTube sunt accesibile şi în Music Key, dar reclamele care apar între melodii dispar complet pentru abonaţi. O altă funcţie exclusivă este posibilitatea de a reda melodiile în fundal, fără a ţine aplicaţia în prim-plan sau ecranul dispozitivului pornit. Şi dacă toate acestea nu sunt de ajuns, abonamentul Muisc Key este echivalent cu un abonament Google Play Music, deci toate cele 30 de milioane de melodii disponibile prin intermediul acestui serviciu sunt de asemenea disponibile.

Momentan Google lansează noul abonament în stadiu beta, la un preţ redus. Cei care optează pentru YouTube Music Key acum vor plăti doar 7,99 dolari pentru acces, preţul urmând să crească la 9,99 în viitorul apropiat. Totuşi, nu toţi utilizatorii se pot înscrie momentan. Ca fiecare alt serviciu nou de la Google, doritorii se înscriu pe o listă de aşteptare, urmând să primească acces mai târziu. Din păcate, utilizatorii din România nu pot beneficia momentan de Music Key.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult