CERF 2008: Electronic Sports League provoacă gamerii la duel

05.05.2008
CERF 2008: Electronic Sports League provoacă gamerii la duel

La CERF 2008, ESL promite gaming intens

Cea mai importantă competiţie de gaming din România se va desfăşura anul acesta la CERF (7-11 mai 2008, Romexpo). Pasionaţii de jocuri pe calculator sunt invitaţi să-şi arate „muşchii” şi să-şi demonstreze supremaţia pe parcursul a cinci zile de întreceri. Competitorii îşi vor aduce faţă în faţă eroii pe câmpurile de luptă din Warcraft Dota, vor lua în cătarea puştii inamicii din Counterstrike şi, nu în ultimul rând, vor aduce în delir iubitorii de fotbal din FIFA 2008 prin „bicicletele” lui Cristiano Ronaldo.

„Gladiatorii” se vor duela în „Groapa cu lei” pregătită la CERF de Kick Off Events şi Making Of Promotion, reprezentanţii oficiali ESL (Electronic Sports League) în România. În Pavilionul 14 de la Romexpo pasionaţii de jocuri electronice vor descoperi o zonă de free-gaming pentru amatori, dar şi arena unde se vor confrunta profesioniştii intrecerilor virtuale. Marele punct de atracţie va fi zona unde vor fi urmărite şi comentate în direct meciurile profesioniştilor. Acesta este locul unde oricine poate deveni din simplu spectator, suporter.

CERF 2008

În cele 5 zile de competiţii vor fi organizate următoarele finale pentru jocurile susţinute de ESL România:

Miercuri (10:00 – 18:00): Trackmania. Patru jucători vor apăsa pedala pentru locul I în cadrul Cupei Trackmania.

Joi (10:00 – 18:00): Warcraft 3 Dota Allstars. Patru echipe se vor duela pentru locul I în ESL Pro Series Sezonul I.

Vineri (10:00 – 18:00): “FIFA ‘2008”. Patru jucători se vor confrunta pentru locul I în ESL Pro Series Sezonul I.

Sâmbătă şi Duminică (de la ora 14:00 – 18:00): Maratonul Counterstrike. Opt echipe de jucători profesionişti se vor lupta pentru premiile oferite de Burn cât şi pentru locurile puse la dispoziţie în cadrul ESL Pro Series Sezonul II. Pe durata celor 24 de ore ei vor fi sustinuţi din „tribune” de către 150 de suporteri. Aceştia îi vor putea urmări în direct pe ecranele aflate în sală, vor avea accces la zona de freegaming şi vor fi energizaţi de Burn. Cei care vor rezista până la final vor participa la o tombolă cu premii oferite de Burn!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News