Fallout: Vegas, anunţat pentru 2010

Fallout: Vegas, anunţat pentru 2010

Unul dintre cele mai apreciate jocuri lansate în 2008, „Fallout 3„, va avea parte de un nou episod (“Fallout: Vegas”), ne asigură Bethesda Softworks – producătorii jocului. Aceştia au decis ca firul epic din „Fallout 3”, desfăşurat pe întinsul district Washington, să fie încheiat.

În noul univers vom parcurge o altă poveste, cu un alt caracter şi un alt scenariu, plasate de această dată în Las Vegas. Peisajele post-apocaliptice vor rămâne desigur un ingredient de bază, alături de armele ciudate şi de inamicii cu atât mai bizari.

Fallout Logo

La realizarea „Fallout: Vegas”, Bethesda vor colabora cu Obsidian Entertainment. Aceştia din urmă au ceva experienţă în conceperea unui spaţiu aproape “nelimitat” tipic jocurilor RPG, fiind autorii cunoscutului “Neverwinter Nights 2”.

Noul “Fallout: Vegas” este programat să apară în 2010, pe platformele PC, Xbox 360 şi Playstation 3. Anunţul oficial a fost făcut de către Bethesda într-o coferinţă de presă ce a avut loc astăzi în Londra. Aşteptăm cu interes primele imagini şi trailere.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News