Lenovo prezintă noile staţii de lucru ThinkPad P51s, P51 şi P71

09.02.2017
Lenovo prezintă noile staţii de lucru ThinkPad P51s, P51 şi P71

Lenovo  dezvăluie ThinkPad P51s şi P51, două noi portabile cu optimizate pentru performanţă şi autonomie ridicată, precum şi a Lenovo ThinkPad P71, un laptop pregătit pentru redarea de conţinut VR.

ThinkPad P51s este cea mai uşoară şi mai subţire staţie de lucru mobilă ThinkPad de până acum. Conceput pentru a livra un nivel  superior de performanţă, fiabilitate şi o durată de viaţă mai mare a acumulatorului, Lenovo ThinkPad P51s dispune de o carcasă proiectată cu gândul la inginerii şi designerii profesionişti. Veritabilă staţie de lucru mobilă, ThinkPad P51s poate fi configurat cu procesoare Intel Core i7 din generaţia a 7-a şi plăci grafice NVIDIA Quadro, respectiv ecran 4K UHD IPS cu cameră IR opţională.

Prevăzut cu tehnologia Intel Thunderbolt 3 cu soluţie de andocare, ThinkPad P51s permite transferuri rapide al fişierelor de mari dimensiuni.

Lista dotărilor este completată de un ecran 4K IPS oferind 100% acoperire a gamei cromatice şi soluţia de calibrare a culorilor X- Rite Pantone.

Aceste staţii mobile au fost testate în baza MIL-SPEC şi sunt dotate cu un sistem de răcire cu două ventilatoare pentru o utilizare zilnică mai fiabilă. Noile staţii de lucru integrează procesoare Intel Xeon pentru staţii mobile, memorie DDR4 la 2400MHz şi capacitatea de a gestiona până la patru dispozitive de stocare.

Adaptat pentru conţinut VR, Lenovo ThinkPad P71 include GPU NVIDIA Pascal-based Quadro, oferind un nivel de performanţă impresionat şi certificare Oculus, HTC şi NVIDIA pentru VR-ready.

La nivel global, Lenovo ThinkPad P51s va fi disponibil în luna martie, cu un preţ de pornire de 1049 de dolari, în timp ce ThinkPad P51 şi P71 vor fi disponibile în luna aprilie, la preţul 1399 dolari şi 1849 de dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult