Samsung Galaxy Tab 7.7 – tableta cu ecran Super AMOLED

02.09.2011
Samsung Galaxy Tab 7.7 - tableta cu ecran Super AMOLED

Dacă eşti puţin familiar cu tabletele de la Samsung, îţi vei da imediat seama că Galaxy Tab 7.7 are un ecran cu diagonala de 7.7″. Cea ce ne surprinde este faptul că producătorul asiatic a folosit o matrice Super AMOLED Plus în locul celei IPS întâlnită la Galaxy Tab 10.1. Dacă chipset-ul Exynos care motorizează dispozitivul este preluat de la Galaxy Note, sistemul de operare este diferit. Samsung Galaxy Tab 7.7 va fi livrată cu Android 3.2, pe care rulează interfaţa grafică TouchWiz UX.

Samsung Galaxy Tab 7.7 - cu ecran Super AMOLED Plus

Noua tabletă de la Samsung poate fi considerată foarte portabilă. Cântăreşte doar 335 g şi are o grosime de 7,9 mm. În carcasă a fost inclusă o baterie de 5.100 mAh, cotată cu o autonomie de 10 ore la redare video. Memoria internă de 16 GB, 32 GB sau 64 GB poate fi extinsă cu un card microSD.

Samsung Galaxy Tab 7.7 - subţire şi uşoară

Tind să cred că lângă ecran este dispus un difuzor şi nu o cască specifică telefoanelor mobile. Nu se observă alte fante prin care sunetul să fie emis. Samsung Galaxy Tab 7.7 dispune de conexiune GSM şi HSDPA de 21 Mbps, suportând atât apeluri voce, cât şi video. Camera foto nu a fost o prioritate pentru Samsung, aşa că vine dotată cu un senzor de doar 3,15 MP. Chiar şi aşa, ea filmează la rezoluţie 720p cu 30 fps, are focalizare automată şi dispune de un LED pe post de blitz. Preţul şi data lansării lui Samsung Galaxy Tab 7.7 nu au fost anunţate.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News