Acer lansează noi monitoare de gaming cu ecran curbat şi tehnologie FreeSync

Acer lansează noi monitoare de gaming cu ecran curbat şi tehnologie FreeSync

Acer completează gama de monitoare pentru gaming cu modelele XR341CK şi XZ350CU, echipate cu cu tehnologie Frame Rate Sync. În plus, Acer Predator X34 – primul monitor curbat de gaming cu tehnologie NVIDIA G-SYNC – este acum disponibil la vânzare.

Acer XZ350CU

Disponibil şi în magazinele din Romania începând de luna viitoare, monitorul  Acer XR341CK pune la dispoziţie un ecran curbat de tip IPS, cu rezoluţie UltraWide QHD (3440 x 1440) şi rată de aspect 21:9. Modelul Acer XZ350CU impresionează cu un ecran de 35˝ bazat pe tehnologie VA, afişând imagini la rezoluţie UltraWide Full HD (2560 x 1080) folosind rată de actualizare la 144 Hz:

  • Predator X34 – 34” UltraWide QHD cu tehnologie G-SYNC, ZeroFrame, 75Hz, DTS Sound
  • Acer XR341CK – 34” UltraWide QHD cu tehnologie FreeSync, ZeroFrame, 75Hz, DTS Sound
  • Acer XZ350CU – 35” UltraWide FHD cu Adaptive Sync, 144 Hz, DTS Sound

Monitoarele curbate Acer asigură acoperire de 100% a spectrului sRGB, pentru o reproducere fidelă a culorilor.

Tehnologia G-SYNC de la NVIDIA, disponibilă pe noile modele de monitoare, permite eliminarea efectului de tearing care apare frecvent în jocuri. Aceasta permite plăcii grafice să comunice cu monitorul şi să ajusteze rata de randare pentru a furniza o experienţă lină de vizionare.

Acer XZ350CU

Întreaga gamă de monitoare curbate dispune de setări OSD GamingView oferind utilizatorilor libertatea de a crea şi salva până la trei profiluri prestabilite, pentru a maximiza experienţa de joc şi a ajusta luminanţa LED astfel încît să reducă orice interferenţă. Ajustarea nivelului de negru contribuie la o imagine mai clară în scenele întunecate de gaming, în timp ce claritatea imaginilor îmbunătăţeşte experienţa jocurilor FPS.

Opţiunile pentru conectare includ porturi HDMI 2.0 şi Display Port, respectiv hub USB cu patru porturi USB 3.0 în spatele ecranului, servind pentru conectarea accesoriilor de gaming, precum şi pentru încărcarea telefoanelor mobile şi alte gadgeturi.

Acompaniind ecranul de mari dimensiuni, monitoarele integrează difuzoare cu tehnologie DTS şi putere 9W, promiţând sunet la calitate premium.

Acer XZ350CU

Monitoarele pot fi înclinate de la un unghi de -5° la 35°şi ajustate pe verticală până la 130 mm, pentru o vizionare cât mai confortabilă. Tehnologia EyeProtect include filtru pentru lumină albastră, tehnologie flicker-less, ajustare fină şi comfyview pentru a reduce oboseala ochilor. Designul zero-frame vine în sprijinul configuraţiilor multi-monitor, permiţând o experienţă îmbunătăţită de gaming.

Cele două monitoare vor fi disponibile la preţuri începând de la 5299 lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult