ASUS dezvăluie noul monitor pentru gaming ROG Swift PG35VQ, cu ecran curbat de 35 inch si 200 Hz rată de refresh

24.06.2019
ASUS dezvăluie noul monitor pentru gaming ROG Swift PG35VQ, cu ecran curbat de 35 inch si 200 Hz rată de refresh

Adresat celor mai exigenţi utilizatori de PC, ROG Swift PG35VQ pune la dispoziţie un ecran ultra-lat cu diagonală de 35”, rată de refresh supratactabilă de 200 Hz, iluminare FALD pe 512 zone şi timp de răspuns de 4ms.

Acesta este primul monitor cu rezoluţie 3440 x 1440 pixeli capabil să ofere simultan rată de refresh la 200 Hz şi tehnologie HDR. Sistemul de iluminare cu tehnologie FALD (full array local dimming) controlează dinamic 512 zone, o luminozitate de vârf de 1000 niţi în fiecare zonă, monitorul primind astfel certificare DisplayHDR 1000, garantând cele mai bune condiţii pentru vizionarea de filme encodate HDR. În plus, certificarea NVIDIA G-SYNC Ultimate, garantează cea mai bună experienţă de gaming, fără artefacte vizuale la orice framerate.

Monitorul este dotat şi cu Smart Fan Control, o caracteristică exclusivă ROG, care permite controlul dinamic al vitezei ventilatoarelor din PC-urile compatibile Smart Fan, direct din meniul de configurare al monitorului. Monitorul dispune, de asemenea, de un kit de montaj VESA simplu de utilizat, sincronizare ASUS Aura pentru armonizarea efectelor luminoase pe întregul sistem şi un convertor digital-analog (DAC) ESS 9118 pentru sunet de nivel hi-fi în jocuri.

Monitorul ASUS ROG Swift PG35VQ va fi disponibil în România în perioada următoare. Preţul în Lei nu a fost dezvăluit, însă suma cerută pentru Statele Unite este de 3400 dolari, respectiv 2699,99 lire sterline în Marea Britanie.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult