LG 34UC97 – primul monitor Quad HD cu ecran UltraWide curbat de 34”

LG 34UC97 - primul monitor Quad HD cu ecran UltraWide curbat de 34”

Expoziţia IFA 2014 va găzdui lansarea primului monitor Quad HD cu ecran curbat şi rată de aspect 21:9, adresat pasionaţilor de jocuri PC şi divertisment. În plus, LG va lansa un nou monitor pentru gaming şi monitor cu ecran de 31” destinat graficienilor.

LG 34UC97

Monitorul suportă impresionanta rezoluţie 3440×1440 pixeli, întinsă pe suprafaţa unui unui ecran de 34”, capabil să acopere o bună parte din câmpul vizual al utilizatorului. Compatibil cu sisteme PC şi Mac, LG 34UC97 include conector Thunderbolt 2 (de 4 ori mai rapid decât cel USB3.0) şi difuzoare stereo cu putere de 7W. Ecranul cu tehnologie IPS promite performanţe solide amatorilor de jocuri PC, respectiv detalii şi acurateţe a culorilor la un nivel adecvat pentru graficieni. Bonus, designul cu ramă îngustă permite alinierea ecranului în configuraţie multi-monitor pentru obţinerea unui câmp de vizibilitate extins.

Puţin mai mic, LG 31MU97 oferă un ecran de 31” capabil să redea până la 99% din spectrul de culoare Adobe RGB, monitorul fiind recomandat profesioniştilor în editare imagine şi fotografie. Parte din seria Digital Cinema 4K, modelul este livrat cu software-ul pentru calibrarea imaginii True Color Pro.

Special pentru gameri, LG 24GM77 este un monitor cu rată de refresh 144Hz şi sistem Dynamic Action Sync (DAS), menit să îmbunătăţească viteza de reacţie în jocurile rapide prin eliminarea efectului de input lag. În plus, monitorul include sistem Black Stabilizer pentru evidenţierea detaliilor în scenele întunecoase şi buton Game Mode pe carcasă, care la apăsare optimizează automat setările pentru imagine, oferind experienţă optimă de vizionare în sesiunile de jocuri PC. Cireaşa de pe tort este însă sistemul Motion 240, a cărui activare permite reducerea timpului de răspuns la mai puţin de 1ms, pentru o experienţă de vizionare fără efect de blur.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult