LG dezvăluie monitorul ideal pentru birouri înghesuite

03.01.2020
LG dezvăluie monitorul ideal pentru birouri înghesuite

Parte din gama LG UltraFine, noul model UltraFine Ergo se ataşează de marginea mesei de birou folosind un mecanism tip menghină şi include un picior de susţinere care permite aşezarea ecranului în aproape orice poziţie.

Gama de monitorizare UltraFine de la LG cuprinde atât modele 4K şi 5K, compatibile macOS şi recomandate prin calitatea imaginii oferite, graficienii care le folosesc trecând fără probleme cu vederea designul industrial mai degrabă plictisitor. Cel mai recent model din vine la fel ca toate celelalte, cu un şasiu negru şi design minimalist. Noul model UltraFine Ergo de la LG se deosebeşte însă prin mecanismul de prindere care nu iroseşte spaţiu de pe masa de birou şi creşte opţiunile de personalizare prin includerea mai multor puncte de ajustare cu balama. Astfel, utilizatorul poate ajusta ecranul pe înălţime, înclinaţie şi cam orice direcţie de vizionare posibilă, inclusiv din spate.

Vorbind strict despre ecran, avem de-a face cu un display 4K de 32 inch cu o rată de actualizare de 60Hz, suport FreeSync, luminozitate de 350 nits şi acoperire de 95% a spectrului de culoare DCI P3.

Densitatea de afişare este mai mică decât la alte monitoare UltraFine 4K, însă asta poate fi şi un avantaj, la diagonala de 32 inch funcţia de scalare Windows aproape că nu mai este necesară. Monitorul dispune de un port USB-C care poate fi folosit şi ca intrare video, alimentând totodată laptopul conectat. Spre deosebire alte monitoare UltraFine, acesta are şi ieşiri HDMI şi DisplayPort.

Monitorul LG UltraFine Ergo este mai puţin un produs adresat utilizatorilor Mac OS şi mai mult un monitor pentru uz general. Nu există niciun port Thunderbolt 3, portul său USB-C rămânând singura opţiune pentru transferuri rapide de fişiere.  

Totuşi, cei care vor să beneficieze de cele mai avansate tehnologii ale momentului vor găsi la ediţia CES 2020 şi un model cu format wide şi rezoluţie 3840 x 1600 piexli. LG 38WN05C are suport Thunderbolt 3, o rată de reîmprospătare a ecranului de 144Hz, panou Nano IPS cu timp de răspuns 1ms, certificare DisplayHDR 600 şi tehnologie G-Sync, suficient pentru a mulţumi chiar şi cei mai exigenţi pasionaţi de jocuri PC.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult