Monitor LCD cu webcam şi boxe integrate, de la ViewSonic

Monitor LCD cu webcam şi boxe integrate, de la ViewSonic

Viewsonic a lansat în această primăvară un monitor LCD wide, cu webcam şi difuzoare integrate. VX2255wmp are o diagonală de 22” şi beneficiază de un timp de raspuns de 5 ms, ceea ce înseamnă că îl puteţi folosi fără probleme în aplicaţii multimedia sau jocuri.

Dacă doriţi să efectuaţi un apel video, să organizaţi o video-conferinţă sau să vă jucaţi online, camera web de 1,3 mexapixeli cu microfon, încorporată, vă stă la dispoziţie. Ea este poziţionată în partea superioară a display-ului, chiar pe centru, pentru a facilita celorlalţi parteneri de discuţii o vizibilitate excelentă asupra dumneavoastră. Difuzoarele au o putere totală de 4 Waţi, suficienţi dacă stăm să ne gândim că sunt totuşi integrate.

ViewSonic VX2255 front angle ViewSonic VX2255 front

Cei care pun pret pe aspectul estetic vor fi pe deplin multumiţi, panoul wide de 1680 x 1050 pixeli fiind gazduit într-o carcasă neagră lucioasă, foarte atractivă. Contrastul de 700:1 şi luminozitatea de 280 cd/m2 nu sunt ieşite din comun, ba chiar îmi permit să spun că sunt cam mici, pentru un monitor de 22”. Mai multe specificaţii tehnice aici. Şi încă un pont: costul lui Viewsonic VX2255wmp este de 411$, în continuă scădere.

ViewSonic VX2255 spate ViewSonic VX2255 lateral
Urmărește Go4IT.ro pe Google News