Philips 346B1C este un monitor curbat ultra-wide potrivit pentru acasă şi la birou

17.10.2019
Philips 346B1C este un monitor curbat ultra-wide potrivit pentru acasă şi la birou

Deşi producătorul MMD îl recomandă pentru maximizarea productivităţii la birou, Philips 346B1C pune la dispoziţie un ecran 21:9 cu rată de refresh la 100 Hz şi tehnologie VA, potrivit şi pentru vizionarea de filme sau jocuri PC, unde tehnologia Adaptive Sync garantează imagini cursive.

Ecranul de tip curbat, cu diagonală 34 inch şi rezoluţie 3440×1440 pixeli, este lăudat cu o rată de contrast nativ ce atinge 3000:1 şi acoperire de 119% a spectrului de culoare sRGB, respectiv 90% Adobe RGB. Pre-calibrat din fabrică pentru reprezentare fidelă a culorilor, monitorul ar putea fi bun şi pentru sarcini de editare foto-video, însă timpul de răspuns 5 ms GtG nu este chiar ideal pentru jocuri.

Pentru clienţii business, Philips 346B1C oferă atuuri precum hub USB cu patru porturi încorporat şi picior ajustabil pe înălţime şi înclinare faţă-spate. Printre dotări se numără şi un switch KVM integrat, care poate fi folosit împreună cu hub-ul USB pentru comutarea între două PC-uri, ambele controlate folosind acelaşi set de tastatură şi mouse. Opţional, monitorul poate fi fixat de perete sau inclus în configuraţii multi-monitor folosind sisteme de prindere compatibile VESA.

Monitorul dispune de intrări DisplayPort 1.2 şi HDMI 2.0. În plus, conectorul USB-C poate avea dublu rol, de intrare video şi alimentare cu o putere de până la 90W a laptopurilor ultra-compacte, scutind nevoia pentru folosirea unui adaptor AC separat.

Filtrul ecranului este de tip anti-glare, ajutând diminuarea reflexiilor amplificate în mod normal de suprafaţa curbată.

Monitorul Philips 346B1C va putea fi găsit şi în oferta magazinelor din România începând cu luna noiembrie, la preţul recomandat de 2789 lei.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult