Philips lansează cel mai mare monitor 4K curbat, de pe piaţă

12.01.2017
Philips lansează cel mai mare monitor 4K curbat, de pe piaţă

MMD, partener Philips pentru producţia de monitoare, prezintă cel mai mare monitor cu ecran curbat  de pe piaţă. Modelul cu diagonală 40” permite afişarea simultană a mai multor surse de semnal video şi este adresat utilizatorilor avansaţi care doresc să dispună de un spaţiu cât mai amplu pentru multitasking.

Parte din seria Philips Brilliance , BDM4037UW  foloseşte un panoul LCD cu rezoluţie 4K Ultra HD, bazat pe tehnologie VA multi-domeniu, promiţând contrast nativ ridicat şi unghiuri largi de vizionare de până la 178°. Faţă de alte modele de monitoare care oferă o gamă de culori tipică Ultra Wide Color de 72%, Philips BDM4037UW  acoperă până la 85% din spectrul NTSC, afişând imagini mai aproape de realitate. Spre deosebire de îmbunătăţirile care funcţionează prin modificarea setărilor software-ului pentru a regla balansul de culoare, Ultra Wide Color este o caracteristică ce intensifică imaginile.

Ne-am angajat să oferim şi să aducem experienţe cât mai avansate şi dezvoltate de monitoarele noastre, utilizatorilor. Prin combinarea 4K şi Ultra Wide Color pe un monitor curbat, acest nou model oferă o claritate fantastică în combinaţie cu un spaţiu vast pentru multitasking. Acest lucru este susţinut şi de funcţia Philips MultiView”, a declarat Artem Khomenko, product manager Philips monitoare pe Europa din cadrul MMD.

Tehnologia MultiView permite utilizatorilor să folosească până la patru surse video afişate pe ecran – toate în Full HD. Imaginile pot fi aranjate în două moduri: 1) Modul Picture-by-Picture – util în sălile de comandă (control room) sau în utilizarea mai multor dispozitive cum ar fi notebook-uri alăturate pentru a susţine o colaborare cât mai productivă. Acest mod împarte ecranul în mai multe secţiuni. 2) Modul Picture-in-Picture, ajută la urmărirea anumitor informaţii pe o mică fereastră în timp ce restul ecranului este ocupat de sarcinile principale.

Pentru prevenirea efectului de pâlpâire a imagini şi a oboseala ochilor utilizatorilor, sursa de lumină LED este echipată cu tehnologie Flicker-free, oferind luminozitate constantă.

Monitorul Philips BDM4037UW va putea fi găsit în magazinele de specialitate încă din luna ianuarie, la un preţ recomandat de 3369 lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult