Philips lansează un nou monitor ultra-wide dedicat profesioniştilor care au nevoie de spaţiu generos pe orizontală

01.02.2019
Philips lansează un nou monitor ultra-wide dedicat profesioniştilor care au nevoie de spaţiu generos pe orizontală

Philips Brilliance 499P9H este un monitor curbat de 49”, cu rată de aspect 32:9 şi  rezoluţie 5120×1440 pixeli.

Practic, cât două monitoare QHD de 24”puse alăturat, Philips 499P9H Brilliance oferă utilizatorilor profesionişti un spaţiu de lucru neîntrerupt pe orizontală şi o mulţime de funcţii gândite să ajute la creşterea productivităţii.

Mai mult de atât, monitorul vine echipat cu hub USB-C integrat pentru conectarea de periferice şi un pop-up webcam + microfon pentru sesiunile de videoconferinţă.

Ajutând folosirea ecranului cu dimensiune apreciabilă pe orizontală, curbura 1800 R reflectă forma naturală a ochiului şi vine de jur împrejurul utilizatorului, umplând câmpul vizual. În plus, dacă mai multe monitoare sunt alăturate, un comutator KVM MultiClient integrat acţionează împreună cu funcţia de Multi-View pentru controlarea a două ecrane simultan cu o singură tastatură şi un singur mouse, economisind timp şi spaţiu.

Ecranul cu rezoluţie Dual Quad HD (5120 x 1440) dispune de certificare HDR 400, fiind potrivit pentru vizionarea celor mai noi filme HDR. Panoul LCD cu tehnologie VA LED are drept atuuri rata de contrast static de 3000:1 şi unghiuri ample de vizualizare, recomandând monitorul Brilliance 499P9H pentru folosirea cu aplicaţii din domeniul proiectare CAD, arhitectură, inginerie şi editare foto/video.

Ecranul cu timp de răspuns evaluat la 5ms şi rată de împrospătare a imaginii la 60Hz este potrivit şi pentru gaming ocazional, prezenţa tehnologiei AMD FreeSync/VESA Adaptive-Sync asigurând o imagine cursivă în jocuri chiar şi la folosirea cu PC-uri de nivel mediu. Opţiunile pentru conectare includ DisplayPort 1.4 şi 2x HDMI 2.0, alături de trei conectori USB 3.0, conector USB-C şi ieşire pentru căşti.

Pe lista dotărilor intră şi tehnologia de autentificare Windows Hello, apreciată în mediul business ca metodă eficientă pentru autentificare biometrică.

Monitorul Philips 499P9H va fi disponibil începând cu luna martie la un preţ recomandat de 5119 lei.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult