Cum arată primul restaurant tematic din lumea Batman. Acesta va fi deschis la Londra

28.02.2020
Cum arată primul restaurant tematic din lumea Batman. Acesta va fi deschis la Londra

În afară de filme, o sursă importantă de venituri pentru casele de producţie mai sunt şi produsele tematice, cum sunt articolele de îmbrăcăminte inscripţionate cu simboluri şi feţele eroilor preferaţi. O categorie aparte este rezervată însă producţiilor devenite atât de populare încât captivează generaţii succesive de fani, motivând pregătirea de noi filme şi chiar inaugurarea de magazine, restaurante şi parcuri tematice.

O astfel de iniţiativă este luată de Studioul de film Warner Bros, care a anunţat pentru primăvara acestui an inaugurarea primului restaurant tematic pentru Batman, Superman şi alte personaje DC Comics.

Localizat la subsolul unei clădiri Art Deco chiar din inima Londrei, restaurantul desfăşurat pe o suprafaţă de 18000 metri pătraţi se numeşte Park Row , după zona cu acelaşi nume oraşul ficţional Gotham City. Oaspeţii vor intra coborând printr-o „poeşteră” concepută să semene cu bârlogul lui Batman, Batcave. De acolo, trei baruri şi cinci zone de luat masa, fiecare cu tematică diferită, vor întâmpina clienţii cu preţuri începând de la o medie de 58 USD (45 GBP) de persoană.

În funcţie de preferinţe, vizitatorii vor avea de ales între mâncăruri tradiţionale britanice servite la Pennyworth’s, un aranjament cu iz de bibliotecă numit după majordomul lui Batman, Alfred.

Cel mai mare dintre restaurante este opulentul Iceberg Lounge, care va oferi meniuri internaţionale şi divertisment live. Această încăpere este decorată în stilul Art Deco, cu podea acoperită cu marmură şi coloane iluminate înconjurând barul poziţionat central, decorat cu o sculptură de gheaţă uriaşă a unui pinguin.

Interioarele au fost proiectate de Ab Rogers Design (ARD), condus de fiul renumitului arhitect Richard Rogers, a cărui lucrare include O2 Dome din Londra şi 3 World Trade Center. Unele dintre cele mai interesante creaţii ARD vor fi găsite în Teatrul Monarch, cel mai scump restaurant din Park Row. Atmosfera de film va fi întreţinută cu proiecţii pe pereţii încăperilor, aducând la viaţă personajele din universul Warner DC Comics, în timp ce oaspeţii sunt răsfăţaţi cu meniuri la preţuri medii de 155 USD (120 GBP) de persoană.

Restaurantul Park Row este un parteneriat între Warner Bros. Consumer Products, DC şi Wonderland Restaurants , o afacere cu capital privat fondată de antreprenorul James Bulmer.

 

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News