Iron Man, o nouă ecranizare după benzile desenate

12.09.2007
Iron Man, o nouă ecranizare după benzile desenate

Iron Man continuă povestea de succes a filmelor de lung metraj realizate pe baza unor personaje din benzile desenate, o reţetă abordată cu succes de seriile Batman, Spiderman şi mai nou, Transformers.

Tocmai datorită reuşitei acestora, trebuie să ne aşteptăm ca „Iron Man” să se bucure de atenţia publicului şi să strângă cozi deloc mici în faţa cinematografelor. Mai avem de aşteptat, deoarece premiera filmului este anunţată abia pentru luna mai a anului 2008.

Iron Man

În rolurile principale vom întâlni pe Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow sau Samuel L. Jackson. Povestea are în prim plan pe Tony Stark, un inventator genial ce activează în domeniul industriei armamentului. Noaptea însă, Stark se transformă în Iron Man, îmbrăcând armura sa inteligentă de milioane de dolari şi luptând cu forţele răului: terorismul mondial. Dar, chiar dacă Stark este invulnerabil în lupta cu inamicii, cel mai important duşman al său este altul…

Din cele văzute în filmuleţul de mai jos, trailerul oficial al filmului, ne putem aştepta ca Iron Man să fie un nou succes.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News