Serviciile 4G de la Vodafone sunt disponibile începând de astăzi

20.11.2012
Serviciile 4G de la Vodafone sunt disponibile începând de astăzi

La trei săptămâni de la anunţarea oficială a implementării serviciilor 4G, Vodafone România a anunţat astăzi disponibilitatea comercială a noilor servicii de date.

Funcţionând în banda de 1800MHz, noua reţea LTE de la Vodafone este disponibilă în oraşele Arad, Bacău, Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Galaţi şi Timişoara, unde operatorul promite o acoperire de 90 de procente în exterior şi viteze de până la 75Mbps. Dintre acestea, Bucureştiul este cel mai puţin favorizat din cauza alocării locale a spectrului radio

Serviciul este disponibil începând de astăzi celor care optează pentru abonamentele de date Internet Nelimitat Extra sau Internet Nelimitat Profesional, compatibilitatea cu noul standard necesitând schimbarea cartelei SIM. Promoţional, Vodafone va oferi gratuit şi extraopţiunea Trafic Nelimitat 4G până la finalul acestui an.

Echipamentele cu care Vodafone lansează noul serviciu sunt modemul Vodafone K5005 LTE, hotspot-ul pentru cinci clienţi Vodafone R210 LTE şi tableta Asus Transformer Pad Infinity TF700KL.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News