Accesorii utile pentru smartphone și biciclete, disponibile în curând la Lidl

06.03.2023
Accesorii utile pentru smartphone și biciclete, disponibile în curând la Lidl

Lidl va introduce în ofertă, joi, o serie de produse pentru bicicliști, sub marca sa Crivit. Am selectat câteva produse interesante.

Un suport de smartphone pentru bicicletă, cu dimensiunile 18 x 10 x 7 cm, va fi disponibil la prețul de 30 de lei. Dispozitivul permite utilizarea ecranului.

O pompă de bicicletă cu manometru va fi disponibilă la prețul de 40 de lei. La același preț va putea fi cumpărată și o trusă de scule.

Citește și: Căști wireless performante de la Xiaomi, disponibile la Carrefour cu preț bun

Totodată, un set de lumini LED, cu acumulator, pentru bicicletă va costa 80 de lei. Lumina frontală se adaptează singură la mediu. Acumulatorul are capacitate de 1.800 mAh, iar lampa dispune de LED-uri Osram. Lumina din spate are acumulator cu capacitate de 300 mAh și LED cu iluminare puternică.

Lidl

Mai mult, o cască de ciclism cu lumină LED detașabilă, aflată în partea din spate, va costa 90 de lei. Vor fi disponibile mărimi S/M (54-59 cm) și L/XL (59-64 cm). Casca are plasă împotriva insectelor și vizieră detașabilă.

O cască de ciclism pentru copii va putea fi cumpărată la prețul de 80 de lei. Aceasta are plasă împotriva insectelor și elemente reflectorizante. Vor fi disponibile mărimi XS/S (46-51 cm) și S/M (51-56 cm).

Totodată, un set de 36 de elemente reflectorizante pentru roți, marca Buchel, va costa 25 de lei.

Puteți vedea oferta completă pe această pagină.

Sursa: Lidl.ro

Citește și: Auchan are promoții la multe electronice: 5 produse utile care ne-au atras atenția

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult