Altex: Două televizoare LED cu preț foarte bun

13.09.2023
Altex: Două televizoare LED cu preț foarte bun

Altex are oferte interesante la două modele de televizoare Vortex, cu diagonale de 24 și 32 inch.

Televizor LED VORTEX V24TD1200 are un display cu diagonala de 61 cm, cu rezoluție HD și contrast 3000:1). Deși nu este un televizor prea sofisticat, modelul se face remarcat prin imagine de bună calitate și designul compact, care îl recomandă pentru instalarea în dormitor. Acest model permite redarea de fișiere audio/video de pe stick USB, precum și conectarea la alte surse video prin conexiune HDMI. Există până și o ieșire jack 3.5mm, la care vei putea conecta setul de căști pentru a urmări filmele preferate fără să derajezi persoana de lângă tine.

Altex oferă televizorul VORTEX V24TD1200 la prețul de 389.9 lei, cu livrare gratuită.

Celălalt model interesant disponibil este televizorul LED Smart VORTEX 32TD2070S. Acesta vine cu o diagonală ceva mai generoasă, de 82 cm, păstrând însă rezoluția HD. Acest model, elegant, include funcționalitate Smart TV, permițând conectarea la internet pentru vizionare YouTube și Netflix. Televizorul oferă difuzoare stereo și permite instalarea pe perete, achiziționând un adaptor VESA opțional.

Televizorul VORTEX 32TD2070S costă 599.9 de lei, cu livrare gratuită.

Opțional, poți opta și pentru serviciul de extra-garanție 2+1 sau 2+2 ani, garantând până la patru ani de utilizare fără griji, contra unei taxe suplimentare plătită la momentul achiziției.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult