Brățară de fitness și o gamă completă pentru monitorizarea sănătății cu Bluetooth, de joi la LIDL

15.08.2023
Brățară de fitness și o gamă completă pentru monitorizarea sănătății cu Bluetooth, de joi la LIDL

Magazinele LIDL din România vor aduce în ofertă o gamă foarte utilă de produse pentru monitorizarea sănătății, începând de joi, 17 august. Vorbim despre o brățară de fitness foarte ieftină, cu toate funcțiile de care ai nevoie, un pulsoximetru, un termometru, un cântar inteligent, dar și un tensiometru. Toate aceste produse vor fi disponibile la prețuri accesibile.

Brățara de fitness Silvercrest va fi foarte populară

Brățara de fitness din gama Health for You by Silvercrest este cea care va avea, cel mai probabil, un mare succes la raft, deci probabil că va fi și prima care va „dispărea” dacă nu vă grăbiți să o achiziționați. Aceasta are un senzor pentru puls, și folosește accelerometrul integrat pentru înregistrarea pașilor, măsurarea distanței parcurse, caloriilor arse, monitorizarea activităților sportive și înregistrarea somnului. La 119 lei, aceasta este una dintre cele mai ieftine brățări de acest gen.

Alături de brățară va fi inclus în oferta LIDL și un pulsoximetru cu Bluetooth, care poate înregistra pulsul și saturația oxigenului din sânge (SpO2). Conexiunea Bluetooth asigură sincronizarea cu telefonul și înregistrarea datelor în aplicațiile de sănătate precum Google Health sau Apple Health. Pulsoximetrul costă 99 de lei.

La fel se va conecta și noul termometru Silvercrest. Acesta este realizat pentru a măsura temperatura corporală în ureche sau pentru a măsura temperatura obiectelor și lichidelor. Ar putea fi util în special pentru cei cu copii mici, pentru măsurarea temperaturii laptelui, dar și monitorizarea stării copilului. Și acest model are sincronizare Bluetooth și poate înregistra datele în smartphone. Prețul este de 79 lei.

Silvercrest va avea la raft și un cântar inteligent cu Bluetooth poate înregistra greutatea, dar poate realiza și analiza corporală a utilizatorului. Datele sunt afișate pe ecranul disponibil, dar pot fi și înregistrate în telefon. Acest cântar costă 89,99 lei.

În cele din urmă, un tensiometru din gama Health for You by Silvercrest va putea înregistra tensiunea, atât local, pe memoria internă a dispozitivului, cât și în smartphone. Acest model costă 149 lei.

Cu aceste dispozitive de monitorizare a sănătății de la Silvercrest, veți putea avea un set complet de dispozitive care înregistrează datele în aplicația de mobil.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult