Camere de supraveghere ieftine și alte produse pentru casă, în oferta Dedeman

10.08.2023
Camere de supraveghere ieftine și alte produse pentru casă, în oferta Dedeman

Dacă sunteți în căutarea unor sisteme de securitate accesibile pentru monitorizarea casei, apartamentului sau curții, Dedeman are săptămâna aceasta în ofertă o o gamă de produse atractive. Vorbim despre camere de supraveghere de interior sau exterior, cu sau chiar fără fir și cu monitorizare prin Wi-Fi, de la distanță. Prețurile încep de la 110 lei.

Sisteme de supraveghere pentru toate buzunarele

Cea mai ieftină cameră de supraveghere din oferta Dedeman, cea care este la reducere la 110 lei, se numește PNI-IP735. Aceasta este o cameră wireless, care poate fi monitorizată dintr-o aplicație de mobil numită iCSee. Aceasta are un senzor de 3 megapixeli, de ajuns pentru a putea filma în rezoluție HD. Înregistrările pot fi stocate pe un card microSD, iar microfonul inclus permite redarea sunetului din încăpere. Mai mult, există și un difuzor, prin care poți comunica de la distanță. Acest model este realizat pentru a fi poziționat undeva pe mobilă, fără montură pe un perete sau tavan.

camera supraveghere pni

Cei care vor o soluție care poate fi montată pe tavan, au la dispoziție IMOU Turret IPC-T42EP. Acest model este tot de interior, însă vine cu un sistem de prindere pe tavan. Prețul nu este foarte mare, însă este aproape dublu față de varianta anterioară. Totuși, acest model are capabilități îmbunătățite, precum un senzor pentru captură de 4 megapixeli, posibilitatea de a adăuga carduri microSD de până la 256 GB și posibilitatea de a conecta camera la rețea și prin cablu Ethernet pentru conexiuni de 100 Mbps, pe lângă Wi-Fi. Acest model costă la reducere 199 lei.

camera supraveghere imou

Cei care au nevoie de un sistem camere avansat, care să poată fi folosit atât în interior, cât și în exterior, pot alege kit-ul de la Tenda, modelul K4W-3TC. Acesta este un sistem wireless, deci camerele comunică cu stația principală fără a fi necesară instalarea de cabluri pentru fiecare în parte. Și aceste modele sunt echipate cu senzori de 3 megapixeli, pentru filmare în Full HD, și pot fi monitorizate de la distanță prin Wi-Fi. Kit-ul conține și un NVR (Network Video Recorder), care stochează materialul înregistrat de cele patru camere. Kitul costă 869 de lei, redus de la 1.000 lei.

Două produse utile în oricare casă

Și că tot suntem la capitolul dispozitive bune de avut în casă, avem și două produse „bonus”. Unul este o sonerie wireless, numită Well Shadow WL. Aceasta include 51 de alerte diferite și poate opera la distanță de 150m de butonul de la intrare, deci ar putea fi folosită și la curte, nu doar în apartament. Soneria se alimentează în casă de la priză, iar butonul este alimentat de la o baterii de tip 23A. Prețul este de doar 55 lei.

Un alt produs interesant, care merită luat în considerare este purificatorul de aer Paxton PA – 80. Acesta promite să capteze particulele din aer de dimensiuni mari de până la 100 microni în prefiltru și să capteze până la 0,3 microni în filtrul HEPA integrat. De asemenea, acesta este echipat cu un filtru activ de carbon. Purificatorul de aer consumă 25W și acoperă un spațiu de 12 mp, adică este perfect pentru o cameră normală de apartament. Dimensiunile sale sunt reduse, la 32 x 20 cm, și poate fi poziționat în orice cameră. Are patru trepte de viteză și promite un nivel de zgomot redus. La doar 199 lei, acesta este unul dintre cele mai ieftine dispozitive de acest gen din piață. La acest preț însă, nu putem vorbi despre un purificator „inteligent”, operarea lui fiind 100% manuală.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult