Cinci dispozitive LED solare interesante, disponibile la Lidl începând de luni

31.03.2023
Cinci dispozitive LED solare interesante, disponibile la Lidl începând de luni
Foto: Profimedia Images

Lidl va oferi, începând de luni, 3 aprilie, cinci dispozitive pentru iluminat solare, sub marca proprie Livarno Home. Iată care sunt acestea:

O lampă LED solară pentru exterior, în formă de glob (cu diametru de 15 cm), va fi disponibilă la prețul de 30 de lei. Dispozitivul, cu înălțime de 44 cm, beneficiază de rezistență la murdărie și apă (certificare IP44). Va fi disponibil și un model mai mare (înălțime de 51 cm și glob cu diametru de 20 cm), la prețul de 40 de lei.

Totodată, o instalație solară cu 100 de LED-uri va fi disponibilă cu lămpi în diferite variante. Dispozitivul, pentru exterior, are o lungime totală de 3,8 metri și rating IP44. Instalația va costa 70 de lei.

Citește și: 4 aparate utile pentru bucătărie, disponibile la Lidl începând din 6 aprilie

Lidl

Un set de cinci lămpi solare de tip torță va putea fi cumpărat la prețul de 35 de lei. Dispozitivele au autonomie maximă de 8 ore.

Lidl va vinde și un lampion solar, la prețul de 12 lei bucata. Dispozitivul, cu dimensiunile de 7 x 9 cm, va avea o autonomie maximă de 8 ore cu acumulatorul încărcat complet. Deși globul lui pare să fie realizat din hârtie, lampionul este rezistent la apă.

Alături de dispozitivele de iluminat solare, Lidl va oferi și alte produse pentru grădină, precum mobilier sau un aparat de curățare cu presiune.

Citește și: Dedeman oferă la preț foarte bun un televizor smart Philips cu rating excelent

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult