Kaufland: TOP 5 scule Parkside care nu trebuie să-ți lipsească la început de toamnă

19.09.2023
Kaufland: TOP 5 scule Parkside care nu trebuie să-ți lipsească la început de toamnă

Kaufland aduce noi unelte și accesorii Parkside. Printre acestea se găsesc 5 dispozitive care nu trebuie să-ți lipsească la început de toamnă

Dacă stai la curte, atunci o Suflantă pentru frunze te poate scuti de măturatul zilnic. Totodată, vei putea da frunzele de pe mașină fără să riști deteriorarea vopselei. Iar dacă faci grătar la sfârșit de săptămână, atunci o suflantă pentru frunze te-ar putea ajuta să aprinzi focul și să încingi jăraticul mai rapid.

Oferită cu prețul de 219 lei, aceasta este o suflantă electrică cu baterie Li-ion de 40V, pe trebuie doar să o reîncarci după utilizare. Altfel spus, nu vei avea bătăi de cap cu pornirea unui motor pe benzină care să-ți umple curtea de fum, sau vecinii deranjați de zgomotul „de drujbă”.

Compactă și relativ ușoară, Suflantă pentru frunze oferită de Kaufland sub brandul Parkside are putere aspirare de 570 mc/h, obținută dintr-un motor cu turație de 13000 rpm. Pachetul include și un sac cu volum de 40 litri, reutilizabil.

Tot pentru curățenie îți recomandăm și un Aspirator Parkside de mână. Cu preț de nerefuzat – 99 lei, dispozitivul vine cu accesorii pentru spații înguste și ar putea fi ideal pentru curățarea autoturismului, la interior. Aspiratorul de mână funcționează cu acumulator pe 20V (neinclus în pachet) și are recipient de colectare detașabil.

Propus la un preț imbatabil, de 149 lei, avem un Ciocan rotopercutor pe baterie. Noua sculă Parkside are o turație în gol de 900 rotații/minut și până la 5000 percuții/minut. Destul de compactă și ușoară, bormașina fără fir poate numai bună pentru găurile date în tavan, sau la fixarea de pereți a diferitelor obiecte. Totuși, trebuie avut în vedere că soluția este intenționată pentru folosire ocazională, cu burghie de diametru nu foarte mare.

Din păcate, la prețul cerut nu putem avea pretenția ca acumulatorul să fie inclus în pachet. Însă acesta poate fi cumpărat separat, la prețul de 79.99 lei, fiind compatibil și cu alte produse din gama Parkside. Desigur, vei avea nevoie și de un încărcător pentru acumulator, accesoriul putând fi găsit în oferta Kaufland la prețul de 49.99 lei.

CITEȘTE ȘI:

4 gadgeturi Parkside speciale, disponibile luni la Lidl

Dedeman: 3 produse atractive, cu preț redus, găsite în noul catalog

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult