De luni la Lidl: gama de scule Parkside Performance, pe baterie

11.08.2023
De luni la Lidl: gama de scule Parkside Performance, pe baterie

Magazinele Lidl din România vor avea în stoc, începând de luni, 14 august, o gamă foarte variată de scule de la Parkside. Majoritatea dintre ele sunt modele fără fir, be bază de baterie, utile în special pentru lucrul atunci când nu ai o priză în apropiere. Așa cum ne-am obișnuit, prețurile acestor produse sunt avantajoase în comparație cu cele ale produselor pe care le găsești de obicei în comerț.

Patru unelte wireless Parkside Performance, utile în construcții

Mașina de găurit face parte dintr-o gama superioară a brand-ului, Parkside Performance, oferind 21 de trepte de cuplu, pentru un maximum de 60Nm, mandrină care acceptă șpiral cu diametru între 1,5 și 13 mm, și două trepte de turație. La 200 de lei, această mașină de găurit și înfiletat este foarte bine poziționată, putând fi folosită pentru găuri în lemn (diametru până la 38mm) sau oțel (max. 13mm), sau pentru șuruburi de până la 10mm. Acumulatorul nu este inclus în pachet și nici încărcătorul, dar Lidl va avea disponibile și aceste accesorii separat.

Mașina de găurit face echipă bună cu ciocanul rotopercutor, tot din gama Parkside Performance. Acesta are energie de percuție de 3J, până la 4.700 percuții pe minut și poate găuri beton (diametru 24mm), metal (13mm) și lemn (27mm). La fel ca în cazul bormașinii, și acest model este compatibil cu acumulatorii Parkside, care nu sunt livrați împreună cu ciocanul. Prețul este de 299 lei.

ciocan rotopercutor parkside performance lidl

Cel de-al treilea instrument din gama Parkside Performance care vine în oferta Lidl de luni este un polizor unghiular. Acesta este echipat cu un mâner, care poate fi montat pe oricare dintre laterale, are o turație în gol de 8.500 de rotații pe minut (în șase trepte) și acceptă discuri cu diametru de până la 125mm. Acumulatorul necesar pentru operare nu este inclus.

polizor unghiular parkside performance lidl

Pe lângă aceste scule, Lidl va introduce în ofertă și un aspirator care poate funcționa atât pe suprafețe uscate, cât și pe suprafețe uscate. Acesta are capacitate de 20L, este complet wireless și are o putere de aspirare de 60 Airwatt. Interesant este că funcționează cu aceleași acumulatoare precum restul de unelte.

aspirator umed uscat parkside lidl

Toate aceste scule electrice wireless funcționează cu acumulatorul Parkside care va fi disponbil la vânzare alături de acestea la raft. Un singur acumulator costă 99 de lei și are o putere de 2 Ah. Încărcarea se face la 65W cu încărcătorul inclus, iar o alimentare completă durează 60 de minute. Procesul de încărcare se oprește automat atunci când bateria ajunge la 100%. Există și un indicator luminos în trei trepte pentru a verifica starea bateriei.

acumulator parkside lidl

Având în vedere popularitatea sculelor Parkside printre clienții Lidl, stocurile probabil că nu vor rezista foarte mult, așa că recomandăm să încercați să le cumpărați cât mai repede, dacă doriți să mai prindeți.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult