De azi, la Lidl: oferta Back to School. Kit de gaming, tabletă de desenat și rechizite școlare

21.08.2023
De azi, la Lidl: oferta Back to School. Kit de gaming, tabletă de desenat și rechizite școlare

Începând de astăzi, 21 august, Lidl pornește oferta Back to School. Aceasta este dedicată începerii anului școlar din septembrie și include oferte bune la rechizite școlare, dar și la câteva accesorii și gadget-uri care ar putea fi utile copiilor în procesul de învățare, sau relaxare. Iată câteva dintre dispozitivele care ne-au atras atenția, care intră acum pe rafturile magazinelor Lidl din toată România.

Jucării educative și accesorii de birou pentru noul an școlar

kit construit electronic lidl

Pentru cei pasionați de dispozitive electronice, Lidl introduce în ofertă trei kit-uri de construit. Acestea au fiecare câte o tematică și implică construirea lor de la zero, ceea ce necesită conectarea de fire și baterii la mecanisme electronice simple, pentru a face kit-ul să funcționeze. Fiecare kit în parte costă 59,99 lei și sunt recomandate pentru copii de la 8 ani în sus.

Lidl introduce și o lampă de birou cu LED de la LIVARNO Home, cu înălțime de 46 cm și luminozitate reglabilă în 3 trepte. Controlul se feace prin atingere și există două modele similare: unul cu stativ pentru a fi poziționat direct pe birou și unul cu clemă, care se atașează de birou pe laterală. Prețul este de 69,99 lei.

Și că tot a venit vorba despre un birou, probabil că unii părinți caută un birou potrivit pentru noul an școlar. Lidl introduce unul cu înălțime reglabilă între 53,5 și 83cm, cu înclinare reglabilă și un sertar glisant. Prețul este de 599 lei, și construcția pare a fi aproape complet metalică. Cei care au Lidl Plus pot primi și o reducere de 10%.

Tableta LCD pentru scris și desenat a mai fost în oferta Lidl în trecut. Aceasta este un înlocuitor pentru vechile tablete cu cerneală „magică” care se ștergeau atunci când ridicai rama magnetică. Tabletele acestea sunt livrate cu un stylus și nu sunt inteligente, ci doar folosesc o baterie pentru a limenta un ecran. Tableta este metalică și unicul buton de pe aceasta șterge ecranul complet. Este utilă pentru notițe rapide, sau pentru exersarea scrisului și desenatului fără a irosi hârtie. Prețul este de 39,99 lei.

Lidl include și câteva accesorii de „gaming”

kit gaming lidl

Pentru cei care au nevoie de un kit de periferice pentru un PC, Lidl introduce unul de gaming, format din tastatură, mouse și mousepad. Toate cele trei pot fi cumpărate la 169 lei într-un singur set, iar separat există și o pereche de căști de gaming, tot de la Silvercrest, cu microfon, la 99 lei.

În cele din urmă, avem așa-numitul ceas de gaming Auriol. Acesta pare să fie un ceas digital obișnuit, care include un logo iluminat cu LED-uri RGB. Ar putea fi folosit drept lumină de veghe în camera unui copil. Prețul este de 49,99 lei.

Oferta Back to School de la Lidl include și multe alte produse, în special din zona de rechizite. Puteți consulta oferta pe site, înainte să ajungeți în magazin, vizitând acest link.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult