Noua ofertă Lidl: 3 scule Parkside necesare în gospodărie

26.09.2023
Noua ofertă Lidl: 3 scule Parkside necesare în gospodărie

Lidl a publicat noul său catalog, iar în acesta găsim din nou scule Parkside cu preț accesibil. Am selectat trei produse care te pot ajuta în micile reparații, sau la curățenia de după.

Lidl are la ofertă un nou aspirator cu funcție de spălare umed-uscat și funcție de suflare. Ușor de manevrat și cu o capacitate mare de colectare, dispozitivul te-ar putea ajuta la spălarea canapelei sau a saltelei. Toate acestea la un preț foarte bun, de 189 Lei. Aspiratorul Parkside are motor de 1300W,  cablu de alimentare lung de 4 metri și accesorii incluse: sac din hârtie, adaptor pentru spații înguste, accesorii pentru funcția de spălare. Capacitatea de colectare este de aproape 20 litri. Produsul beneficiază de garanție 3 ani.

Utilă pentru reparații auto, cheia dinamometrică Parkside nu ar trebui să lipsească din colecția de scule. Dispozitivul cu preț de 99,99 RON vine cu o extensie de 125 mm și 3 capete de schimb, cu diametre de 17 mm, 19 mm și 21 mm. Cuplul de strângere poate fi ajustat în intervalul 80-210 Nm. Livrat într-o carcasă pentru depozitare ergonomică, produsul beneficiază de garanție 3 ani, asigurată de Lidl.

Disponibilă la prețul de 429 RON, mașina de înșurubat cu impact Parkside te poate ajuta să montezi demontezi roțile autoturismului cu minim de efort. Dispozitivul are 5 trepte de preselectare a cuplului 100, 150, 200, 300, și 400 Nm, respectiv, turație ajustabilă între 0 și 2300 rotații pe minut. Capul de prindere este de tip portunealtă cu cap pătrat 1 / 2, pachetul incluzând 4 accesorii de schimb. Alimentarea este pe baterie folosind un acumulator de 20V/4Ah, inclus în pachetul cu accesorii. Bb timpul de încărcare este de aproximativ 60 de minute.

Citește si: Căști wireless performante de la Xiaomi, disponibile la Carrefour cu preț bun

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult