Gigabyte lansează o nouă versiune BRIX Mini PC, echipată cu procesoare Intel din familia Apollo Lake

12.04.2017
Gigabyte lansează o nouă versiune BRIX Mini PC, echipată cu procesoare Intel din familia Apollo Lake

Prezentată în toamna anului trecut, familia de procesoare Intel Apollo Lake aduce consum de energie redus şi performanţe crescute, comparat generaţiilor anterioare de procesoare ATOM.

Compacte şi complet silenţioase, minim PC-urile cum sunt cele din seria Gigabyte BRIX sunt folosite în tot felul de situaţii care nu necesită prezenţa unui PC complet echipat: media player universal pentru televizor, stocarea de fişiere în reţea (NAS), firewall cu funcţii avansate de securitate, supravegherea locuinţelor şi aplicaţii IoT (internet of things), animarea panourilor publicitare.

Anticipând cererea crescută pentru astfel de dispozitive, Gigabyte a anunţat două noi variante ale Mini PC-ului BRIX, echipate cu procesor Celeron N3450 (modelul GB-EACE-3450) şi Pentium N4200 (modelul GB-EAPD-4200).

Pe lista specificaţiilor mai intră o cantitate de 8GB memorie RAM, suport pentru dispozitive de stocare Solid State cu interfaţă M.2, doi conectori HDMI, ieşire pentru căşti, doi conectori Gigabit LAN, modul WiFi AC şi Bluetooth 3.0 integrate. Pentru conectarea de periferice externe avem la dispoziţie alte 4 porturi USB 3.0.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult