Lenovo prezintă Ideacentre Y900 Razer Edition şi monitoarele curbate din seria Y27

19.09.2016
Lenovo prezintă Ideacentre Y900 Razer Edition şi monitoarele curbate din seria Y27

Lenovo a lansat noi produse din seria Y pentru gaming: Ideacentre Y900 Razer Edition şi monitoarele curbate din seria Y27, pentru o experienţă de gaming completă. Dispozitivele sunt rezultatul colaborării dintre Lenovo şi Razer, furnizor de soluţii hardware şi software complementare.

Ideacentre Y900 Razer Edition, un desktop echipat pentru cele mai puternice lupte

Ideacentre Y900 RE integrează tehnologia Razer de creare a jocurilor şi efectele de lumină Chroma, promiţând o experienţă de gaming captivantă.

Noul dispozitiv preia capabilităţile pe care utilizatorii le apreciază la modelul actual Y900 şi le combină cu un procesor quad core Intel Core i7 K-series de a 6-a generaţie overclockabil, cea mai puternică placă video Nvidia GTX 1080 şi opţiuni de stocare SSD şi HDD. În afară de acestea, desktopul Ideacentre Y900 RE le oferă utilizatorilor şi un stil specific al ediţiilor speciale Razer: pachetul de tastatură şi mouse Razer Chroma şi efectele de iluminare multicolore Razer Chroma. Simplu de actualizat şi menţinut, desktop-ul ideacentre Y900 RE are un mâner care deschide un panou lateral semi-transparent elegant, care accentuează rutarea curată a cablurilor interne şi permite adăugarea de noi componente în viitor.

Monitoare curbate Lenovo Y27

Monitoare curbate din seria Y27 sunt disponibile în trei variante: Y27f cu freesync, Y27g cu gsync şi Y27g RE cu gsync şi customizabil în stilul Razer. Monitorul curbat Y27g Gaming este unul dintre primele ecrane curbate disponibile la nivel global dedicate pasionaţilor de jocuri, cu o rată de actualizare de 144 Hz şi timp de răspuns de 8 ms. Acesta este disponibil şi în ediţie specială Razer, integrând efectele de iluminare Chroma.

Noile dispozitive completează seria Y de produse pentru gaming, lansată în România în martie 2016 şi care include modelele Ideacentre Y700 şi Y900 şi Ideapad Y700 şi Y900.

Produsele sunt disponibile la partenerii autorizaţi Lenovo. Modelul Ideacentre Y900 Razer Edition este disponibil la un preţ minim de 12000 de lei, respectiv 2000 Lei pentru monitoarele din seria Y27.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult