(P) Vrei să-ţi cumperi un laptop de gaming performant şi nu ştii pe care să-l alegi? Iată 6 criterii după care poţi să te ghidezi

(P) Vrei să-ţi cumperi un laptop de gaming performant şi nu ştii pe care să-l alegi? Iată 6 criterii după care poţi să te ghidezi

Vrei să-ţi cumperi un laptop de gaming performant şi nu ştii pe care să-l alegi? Iată 6 criterii după care poţi să te ghidezi:

1. Uită-te după laptopuri cu procesor puternic. Cele mai bune laptopuri de gaming sunt cele cu procesor Intel Core i7. Poţi încerca şi Intel Core i5 dacă ai buget limitat, însă tot i7 rămâne cea mai bună alegere pentru orice joc.

2. Fii atent/ă la grafică. Dacă nu ai grafica bună, poţi să pierzi teren în faţa combatanţilor tăi în timpul jocului. Aşa că trebuie să alegi cu atenţie un laptop cu o grafică performantă. Chiar dacă dai un ban în plus, poţi să te joci aproape orice joc pe cele mai bune setări.

3. Ia-ţi RAM de cât îţi permiţi. Laptopul tău de gaming trebuie să aibă cel puţin 4GB de RAM. Dacă nu are, nu-l cumpăra. Cea mai bună performanţă o atingi cu 8GB de RAM.

4. Ţine cont să aibă hard disk cu capacitate de stocare mare. Trebuie să fii conştient de faptul că nu îţi mai poţi pune hard disk-uri suplimentare în laptop şi tu ştii că jocurile necesită mult spaţiu pe hard disk. Aşa că, dacă ai rămâne fără spaţiu, ar trebui să cumperi hard disk-uri externe, care nu sunt suficient de rapide.

5. Cumpără un laptop cu extra garanţie. Unele companii oferă un an de garanţie care nu este îndeajuns. Cel puţin doi ani de garanţie îţi asigură o viaţă mai lungă a laptopului. Există laptopuri cu trei ani garanţie, pe care ar trebui să le cauţi primele.

6. Dacă ai bani în plus, alege un laptop cu SSD. Sunt laptopuri foarte rapide, şi cu acest plus, eşti gata de joacă!

Mai jos ai trei modele din oferta disponibilă la eMAG până la 30 septembrie:

Performanţă maximă în jocuri, design atent conceput, imagini perfecte şi actualizări instantanee. Laptopul ASUS ROG GL552 este gata de acţiune. Fiind echipat cu procesor Intel® Core™ i7-6700HQ şi plăci video dedicate cu suport pentru Microsoft DirectX 12, ROG GL552 este făcut pentru jocuri şi perfect pentru creativitate. Experimentează orice joc şi rulează orice aplicaţie, oricât de ridicate ar fi cerinţele tale în ceea ce priveşte claritatea imaginilor şi performanţa grafică.

Laptopul ASUS X550 reinventează experienţa de calcul de zi cu zi. Fie că îl folosiţi pentru muncă sau pentru distracţie, acest notebook este ideal atât pentru calcul productiv cât şi pentru divertisment. Dispune de un procesor Intel® Core™ i5 şi de o placă grafică dedicată, funcţia Instant ON care trezeşte computerul din modul Sleep în două secunde şi USB 3.0 pentru o viteză de transfer de 10 ori mai mare. ASUS Seria X îţi oferă tot ce ai nevoie pentru multitasking şi experienţă multimedia.

Ideapad™ Y700 livrează tot ce îţi trebuie pentru o experienţă mobilă şi intensă de gaming. Cu o placă grafică dedicată, sunet uimitor, ecran HD şi mobilitate maximă, niciodată nu a fost atât de uşor să îţi iei doza de gaming când eşti în mişcare. Cu procesor Intel® Core™ i7-6700HQ, laptopul Lenovo Ideapad™ Y700 vine cu o forţă suficient de mare ca să te laşi absorbit de joc şi să trăieşti fiecare moment.

Click pe poză pentru a vedea oferta (perioada campaniei 1 – 30 septembrie)

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult