ASUS lansează periferice de gaming ROG într-o nouă ediţie: PNK LTD

11.03.2019
ASUS lansează periferice de gaming ROG într-o nouă ediţie: PNK LTD

Acum că există un precedent, cu Razer care a lansat ediţii de culoare roz ale celor mai populare periferice şi dispozitive de gaming ale sale, ASUS introduce ceva similar cu seria ROG PNK LTD. Aceasta integrează o tastatură, un mouse,  o pereche de căşti şi un mousepad supradimensionat, într-o nuanţă dedicată persoanelor de sex feminin, în special.

Tastatura ROG Strix Flare păstrează design-ul general al modelului original, cu o linie transversală, care dace trecerea de la un roz mat la un roz texturat de această dată, în locul culorilor închise. Tastatura beneficiază de taste de culoare gri pentru litere, space, mediakeys şi numpad, restul butoanelor fiind de culoare roz. Desigur, trecerea la o temă de culoare roz nu înseamnă că LED-urile RGB nu pot fi configurate. Culoarea iluminării pentru fiecare tastă în parte poate fi personalizată folosind software-ul ASUS Aura. ROG Strix Flare PNK LTD va fi disponibilă în magazine în versiuni cu butoane Cherry MX Red, Brown sau Blue.

Mouse-ul ROG Gladius II Origin beneficiază de aceeaşi schemă de culoare, cu elemente predominant roz şi laterale gri. ASUS spune că a ales gri pentru rotiţa de scroll şi pentru butonul DPI pentru că acestea sunt folosite foarte des, iar această culoare este mai rezistentă la murdăria care s-ar putea aşeza după o perioadă extinsă de utilizare. Şi acest model beneficiază de luminiţe RGB personalizabile folosind software-ul Aura.

Galerie foto

Ceva similar se întâmplă şi cu perechea de căşti ROG Strix Fusion 300. Aceasta beneficiază de o carcasă roz la exterior şi gri la interior, pe suprafeţele care iau contact cu capul utilizatorului. Acest model de căşti nu beneficiază de luminiţe RGB, iar culoarea roşie a modelului original nu reflectă corect tema de culoare a acestui model „PNL”, aşa că ASUS a ales luminiţe de culoare albă în acest caz. Nu în ultimul rând, seria PNK LTD este completată de mousepad-ul ROG Sheath, cu suprafaţă de 89 x 43 cm, care ar trebui să găzduiască şi mouse-ul şi tastatura pe un birou de gaming. Acesta se potriveşte perfect cu restul accesoriilor fiind de asemenea colorat în nuanţe de roz şi gri, gri-ul fiind de data aceasta predominant.

Modelele PNK LTD din gama ASUS ROG vor fi disponibile pe piaţă pentru o perioadă limitată (după cum sugerează şi numele), iar preţurile ar trebui să fie similare cu cele ale modelelor „standard”.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult