Noul Logitech Z906 – urmaşul lui Z5500 zis şi “demolatorul” (UPDATE)

Aţi auzit de Logitech Z5500? Dacă nu aţi auzit de el, cu siguranţă l-aţi auzit. Vreme de şapte ani a fost cel mai mare duşman al vecinilor şi prinicipalul vinovat de fisurarea pereţilor din cameră. Deşi amendat de nenumărate ori pentru tulburarea liniştii publice, niciodată nu s-a potolit. În cele din urmă, a hotărât să se retragă în glorie şi să lase locul urmaşului său. Faceţi cunoştinţă cu noul demolator de blocuri comuniste şi case capitaliste - Logitech Z906.

Sistemul de sunet Logitech Z906 este compus din cinci sateliţi şi un subwoofer, are 500 de Waţi reali şi este certificat THX, întocmai ca predecesorul său.

În ajutorul soundtrackuri-lor codate Dolby digital sau DTS, sistemul integrat de decodare digital 5.1 permite emiterea sunetului surround, de la urletele produse de o mulţime în delir până la sunetul paşilor pe care îi simţi chiar în spatele tău.

Logitech Z906

Dacă eşti amator al bass-ului puternic, subwoofer-ul side-firing te va încânta - acesta emite frecvenţe joase fără distorsiuni, cu o putere de 165 de Waţi.

Controlul asupra volumului şi intrărilor se face lejer, prin intermediul unei telecomenzi wireless.

Sistemul 5.1 Logitech Z906 va fi disponibil în magazine chiar din această lună. Preţul recomandat este de 350 de Euro.

Consola de control

UPDATE:

Logitech Z906, urmaşul celebrului Z5500, a ajuns în România şi poate fi găsit în magazine la un preţ recomandat de 1549 Lei.