Logitech G lansează un nou mouse de gaming destinat jucătorilor profesionişti

16.08.2016
Logitech G lansează un nou mouse de gaming destinat jucătorilor profesionişti

Logitech G Pro Gaming Mouse este creat special pentru competiţiile de gaming. Construit special pentru pasionaţii concursurilor de eSports, noul mouse de gaming deţine un senzor optic cu precizie de invidiat, butoane cu sistem de tensionare cu arc şi memorie internă pentru păstrarea setărilor indiferent de PC-ul conectat. Construcţia noului Logitech G Pro Gaming Mouse are la bază modelul G100,  preluând din viteza precizia şi capacitatea de reacţie oferită de modelul G303.

Beneficiul de a lucra cu jucători de eSports este că aceştia ne vor spune întotdeauna ceea ce preferă şi cel mai important lucru, ce nu agreează la dispozitivele cu care joacă. Noul Logitech G Pro Gaming Mouse a luat ceea ce profesioniştii au iubit mai mult la G100 şi G303 şi a rezultat un mouse care suntem siguri că le va satisfice cerinţele”, a declarat Ujesh Desai, vice-preşedinte şi general manager al departamentului de gaming în cadrul Logitech.

Concurând la un nivel înalt este clar că ai nevoie de un mouse bine construit. După ce am lucrat îndeaproape în testarea şi dezvoltarea noului Pro Gaming Mouse, acesta a devenit mouse-ul meu preferat. Cu o formă confortabilă şi cu un senzor de top, nu am întâmpinat niciodată dificultăţi în a-mi vâna adversarii”, a declarat Tyler „Skadoodle” Latham din echipa Cloud 9 CS:GO.

Precizia şi consistenta în acţiuni face diferenţa în competiţii. Senzorul PMW3366 este considerat ca fiind cel mai bun de mulţi împătimiţi şi profesionişti ai gaming-ului. Cu o valoare 0 pentru liniarizare, filtrare şi accelerare pe întregul spectru DPI (200-12.000 DPI), mouse-ul oferă o precizie de urmărire de invidiat şi capacitate de reacţie consistentă la orice reacţie.

Sistemul mecanic pe arc al butoanelor stânga dreapta ale modelului Logitech G Pro Gaming Mouse îmbunătăţeşte constanţa butoanelor şi reduce forţa necesară pentru acţionarea lor atunci când se fac click-uri.

Suprafaţa superioară a mouse-ului este tratată cu un strat special pentru a îmbunătăţi durabilitatea şi aderenţa iar butoanele din stânga şi din dreapta sunt testate pentru a putea depăşi 20 de milioane de click-uri, echivalentul unui antrenament al unui gamer profesionist a câte zece ore pe zi timp de doi ani.

Logitech G Pro Gaming Mouse îţi permite salvarea setărilor DPI, rolul fiecărui buton şi configurarea luminozităţii în memoria internă al mouse-ului, cu ajutorul Logitech Gaming Software (LGS).

Preţuri şi disponibilitate

Noul mouse Logitech G Pro Gaming Mouse va fi disponibil în Europa începând cu luna septembrie 2016 la un preţ de 79,99 Euro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult