Logitech lansează tastatura G Pro realizată pentru gaming competitiv

07.03.2017
Logitech lansează tastatura G Pro realizată pentru gaming competitiv

Seria de tastaturi pentru gaming Logitech G are acum un nou membru. Acesta se numeşte G Pro şi vine într-un format de dimensiuni reduse, fiind bazat pe modelul de top G810 în termeni de design şi capabilităţi. Spre diferenţă de „fratele” său mai mare, G Pro integrează câteva funcţii speciale, pe care gamerii care participă la concursuri le vor aprecia cu siguranţă.

G Pro este o tastatură tenkeyless, adică fără butoanele cu cifre din partea dreaptă. Aceasta vine echipată cu switch-urile Romer-G proprietare, dezvoltate de Omron, fiecare tastă în parte fiind iluminată de LED-uri RGB. Acestea pot fi configurate după bunul plac al utilizatorilor, însă spre diferenţă de G810, modelul G Pro include şi memorie internă pentru salvarea de profiluri, pentru a nu pierde configurarea în concursurile unde instalarea software-ului Logitech este interzisă.

De asemenea, un nou bonus pentru cei care aleg G Pro este posibilitatea de a scoate cablul USB pentru a nu deteriora mufa la transport. Cablul este îmbrăcat în material textil, iar mufa se fixează cu ajutorul unor suporţi din plastic. Conform Logitech, până la 26 de butoane pot fi apăsate simultan, în timp ce fiecare tastă în parte este grantată pentru 70 de milioane de apăsări.

Tastatura Logitech G Pro va intra în oferta magazinelor la preţul de 129 de euro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult