Plantronics a anunţat Savi 8200 şi Voyager 4200 UC pentru mediul corporate

10.10.2018
Plantronics a anunţat Savi 8200 şi Voyager 4200 UC pentru mediul corporate

Plantronics a anunţat lansarea a două noi soluţii audio pentru birouri zgomotoase, care asigură confort şi calitate îmbunătăţită a sunetului în convorbirile audio. Acestea se numesc Savi 8200 şi Voyager 4200 UC şi vin cu propriile avantaje pentru utilizatori precum izolare a zgomotului, captare de calitate a sunetului şi conectivitate wireless pe distanţe mai mari decât era posibil până în prezent.

Savi 8200 este o soluţie premium pentru angajaţii care vorbesc mult la birou prin intermediul serviciilor de apeluri prin internet. Această pereche de căşti integrează o tehnologie activă de anulare a zgomotului de fundal, care asigură că utilizatorul va auzi întotdeauna vocea interlocutorului, fără a auzi şi zgomotele sau vocile din jurul său, iar microfonul unidirecţional va capta doar vocea lui, nu şi cea a colegilor de birou.

Plantronics asigură pentru Savi 8200 convorbiri fără fir pe distanţe de până la 180 de metri, fără întreruperi şi fără întârzieri, pentru a permite mişcarea liberă la un alt birou sau în altă cameră în timpul unui apel. Această pereche de căşti vine în două variante, stereo sau mono.

Pentru cei care au nevoie de o soluţie mai simplă, dar totuşi de calitate, Plantronics propune Voyager 4200 UC, un headset cu o singură cască, care asigură 12 ore de convorbiri, suport pentru notificări şi un microfon de calitate. Acestea sunt primele căşti care au primit certificare Skype for Business Open Office de la Microsoft şi sunt compatibile şi cu alte servicii corporate.

Plantronics oferă propria soluţie numitp Manager Pro, disponibilă pentru companii sub formă de abonament, prin care departamentele de IT pot să gestioneze dispozitivele Voyager 4200 şi Savi 8200 şi să aibă acces la statistici de utilizare pentru a putea pregăti şi aplica soluţii pentru anumite probleme care ar putea apărea în timp, înainte ca angajaţii să se lovească de ele.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult