Samsung a lansat gama de produse audio high-end Level în România

09.07.2014
Samsung a lansat gama de produse audio high-end Level în România

Anunţată la începutul lunii mai, noua linie de produse audio Level de la Samsung este disponibilă acum şi în România. Gama de produse audio high-end oferite include două căşti de mari dimensiuni cu design supra şi circum-auricular, un model de căşti cu telecomandă pe fir cu design earbud şi o boxă compactă cu conectivitate Bluetooth.

Căştile Level Over sunt cele mai impozante produse din noua gamă Samsung, acestea având un design elegant şi fiind disponibile în versiune albă sau neagră. Căştile folosesc difuzoare de 50 de milimetri cu membrană din bioceluloză şi magneţi din aliaj de neodim, promiţând o calitate foarte bună a sunetului. Aceste căşti se pot conecta la un PC sau un smartphone atât prin intermediul unei unui cablu cu telecomandă şi jack audio de 3,5 mm, cât şi prin intermediul conexiunii Bluetooth 3.0 cu suport A2DP şi aptX.

Căştile includ două microfoane pentru noise cancellation, butoane capacitive, NFC şi o aplicaţie software Android care permite activarea procesării audio SoundAlive pe care utilizatorii de telefoane Samsung deja o cunosc. Bateria internă promite o autonomie de 15 ore pentru convorbiri atunci când rutinele de noise cancellation sunt activate şi 30 de ore cu acestea dezactivate. Căştile Level Over au dimensiuni de 175 x 190 x 78 mm, o greutate de 350 de grame, iar preţul de comercializare este de 1575 lei.

Asemănătoare din punct de vedere estetic, căştile Level On sunt o versiune ceva mai compactă şi mai simplă a modelului anterior. Acestea folosesc difuzoare de 40 de milimetri cu membrană dublă, au un design supra-auricular şi se pot conecta la telefon sau calculator doar prin intermediul unui cablu audio cu telecomandă şi jack de 3,5 milimetri. Telecomanda pe fir include şi un microfon simplu fără noise cancellation. Samsung Level On au dimensiuni de 161,75 x 181,4 x 70,4 mm şi o greutate de 210 grame. Căştile Samsung Level On au un preţ de 900 de lei.

Cea mai mică pereche de căşti este Level In, un model earbud cu telecomandă pe fir, microfon şi trei difuzoare de mici dimensiuni care acoperă spectrul înaltelor, mediilor şi frecvenţelor joase. Acest model vine ambalat într-o husă specială care conţine 7 tipuri de bureţei, patru fabricaţi din silicon şi 3 din memory foam. Samsung Level In sunt oferite la un preţ de 675 lei.

Ultimul produs din noua gamă este boxa compactă Level Box. Aceasta are o carcasă fabricată din aluminiu şi oferă difuzoare stereo de 56 de milimetri cu o incintă cu membrană pasivă. Boxa portabilă oferă conectivitate Bluetooth 3.0 cu aptX, intrare audio jack de 3,5 milimetri, NFC şi un microfon cu noise cancellation. Samsung Level Box are dimensiuni de 164,3 x 62,3 x 69,2 milimetri şi o greutate de 600 de grame. Boxa compactă Level Box va fi disponibilă la un preţ între 450 şi 810 lei, în funcţie de versiune.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News