Sony lansează un MP3 player Walkman, căşti şi boxe wireless cu branding Final Fantasy XV

28.11.2016
Sony lansează un MP3 player Walkman, căşti şi boxe wireless cu branding Final Fantasy XV

Mulţi dintre utilizatorii de dispozitive portabile nu au mai văzut probabil un player MP3 de mai bine de 5-6 ani, smartphone-urile transformând acest segment de piaţă într-o nişă din ce în ce mai mică. Sony însă nu a încetat niciodată să producă astfel de gadget-uri, mutând atenţia către audiofili pasionaţi de redare audio la fidelitate înaltă. Cu ocazia lansării noului joc video Final Fantasy XV care ajunge mâine în magazine, compania aduce pe piaţa din Japonia o versiune specială a modelului NWZ-A30, alături de  câteva accesorii cu branding similar.

Noul player Sony Walkman NWZ-A30 Final Fantasy XV Edition va fi lansat mâine, 29 noiembrie, exclusiv în Japonia, la preţul de 33.880 yen, echivalent cu aproximativ 300 de dolari. Acesta vine echipat cu 16 GB spaţiu de stocare intern şi redare Hi-Res Audio, asemeni modelului de bază, însă este livrat într-o culoare specială. Acesta este acoperit de vopsea gri, are pe spate desenele personajelor din joc şi logo-ul „XV” deasupra senzorului NFC. Interfaţa este de asemenea puţin cosmetizată, pictogramele fiind de asemenea colorate într-un gri albăstrui.

Alături de NWZ-A30, Sony lansează şi căşti MDR-100A cu logo-ul „XV” la preţul de 24.380 yen şi o boxă wireless SRS-HG1 cu sigla jocului la 29.380 yen.  Toate aceste produse vor fi disponibile exclusiv prin lanţul de magazine Sony Store şi online pe site-ul oficial şi se pare că nu vor pleca prea curând spre alte ţări. Cei care vor să importe oricare dintre aceste produse în Europa vor trebui să plătească taxe în plus peste preţul de listă dacă vor să intre în posesia lor (transport, vamă şi TVA).

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult